Cap metge creia que el seu dolor és cert fins que van trobar un cargol entre les seves cendres

La cruel història de la Carol

La parella en una imatge del casament. Foto: The Mirror

La Carol Benby es va passar els darrers 8 anys de la seva vida amb un dolor brutal després que l'operessin del seu turmell esquerra. Ella assegurava que alguna cosa fallava, que durant l'operació li devien haver deixat alguna cosa dins, però els metges no la van creure. Tot just ara fa uns dies, la Carol va morir i en les seves cendres hi van trobar un caragol quirúrgic.

El marit de la Carol ha decidit demanar respostes al servei sanitari després de la troballa. En declaracions al diari The Mirror, ha explicat que la dona va patir una caiguda ara fa vuit anys. La van operar en un hospital de Gal·les i des de llavors va començar a patir uns dolors que no tenien explicació mèdica. El caragol, com podeu veure a la imatge, mesura 4,5 centímetres i ara el seu marit vol que es depurin responsabilitats.

El cargol trobat en les cendres de la dona. Foto: The Mirror.

Segons el mitjà britànic, la Carol va morir per sobredosi de pastilles. «Ella tenia raó quan deia que s'havien deixat un metall però els doctors no la van escoltar", afirma el marit. "Trobar el cargol després de la seva cremació va ser devastador. Vol dir que ella tenia raó tot el temps i el seu dolor va ser ignorat».


Comentaris

envia el comentari