IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un capellà que deia ser «l'esperit sant» deix embarassades dues germanes menors d'edat

Els fets han passat a la localitat d'Oaxaca, a Mèxic

Imatge d'una menor embarassada | Cedida.
 
 
Un capellà de 45 anys anomenat Alfredo Huerta Zavala mantenia una relació amb dues germanes de 13 i 14 anys. Segons explica Quivo, aprofitant la devoció i entrega de les nenes a la fe de Déu, l’home els deia que ell era l’esperit sant. Quan es van saber els fets, la població va quedar totalment commocionada. Alguns creients no acabaven de veure clar que això fos possible i van arribar a pensar que les nenes mentien. 

Segons destaquen diversos mitjans locals, els pares les duien a l'església cada setmana –el dimarts, el dijous i el dissabte– perquè les nenes eren fidels creients. Per això mateix, la relació entre els joves i el capellà va perdurar durant anys. Cal destacar que alguns devots de l'església afirmen estar al costat del capellà, perquè «tot i el seu error, sabem que és un bon home».

Els pares de les nenes abusades han demandat al capellà i asseguren que arribaran fins al final perquè s'acabi fent justícia. Tot i això, també reconeixen que la comunitat religiosa està exercint una forta pressió per protegir el capellà. Ara per ara, el mossèn s'enfronta a una condemna de 45 anys de presó.


Comentaris

envia el comentari