Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge dels personatges de 'La Promesa' al jardí, Virtudes i Simona desenfocades, un emoji feliç i el logo de la sèrie

El capítol de dijous de 'La Promesa' confirma la reconciliació més esperada

'La Promesa' viurà així un dels moments més lacrimògens i esperats pels fidels espectadors

El pròxim capítol de La Promesa, el de demà dijous, promet ser un dels més emotius fins ara. Sí, perquè s'abordarà completament l'esperada reconciliació entre Virtuts i Simona. I també les conseqüències d'aquesta.

Captura de 'La Promesa' amb Simona amb les mans enrere i Virtudes netejant una taula
'La Promesa', per fi, els permetrà llimar asprors | RTVE

Aquest moment, que ha estat anticipat amb gran expectativa pels seguidors de La Promesa, sembla que commourà els espectadors. Però és que, a més, comportarà una sèrie de canvis significatius en la trama.

La Promesa emetrà completament la reconciliació esperada i plena d'emocions

En els darrers episodis de La Promesa, hem vist com Virtudes ha estat lluitant amb els seus sentiments de ressentiment i dolor cap a la seva mare. Simona, per la seva banda, ha intentat moltes vegades acostar-se a la seva filla, buscant una oportunitat per esmenar els seus errors del passat. La tensió entre totes dues ha estat palpable, esdevenint un dels punts centrals de la narrativa.

Al capítol de dijous, perquè avui no hi ha entrega per l'Eurocopa, es viurà completament la reconciliació, que ja va ser avançada. L'escena promet ser un moment d'alta càrrega emocional, on les llàgrimes i les abraçades seran els protagonistes, creant un moment inoblidable.

Això sí, aquesta decisió no només marca una fita important en la seva relació amb la mare, sinó que també obre la porta a noves possibilitats. En concret, que Virtudes prengui les regnes de la seva vida i tiri endavant nous projectes.

Aquest acte de perdó i redempció portarà la noia de La Promesa a considerar un pas encara més rellevant: recuperar el seu fill, Adolfito. La separació d'aquest ha estat una ferida oberta al cor de Virtuts, i ara sent que està a punt per lluitar-hi i portar-lo de tornada a la seva vida. Aquest nou arc narratiu promet portar moments d'intensa emoció i conflicte.

Tot i que no tot serà de color rosa. Ella tindrà moments en què flaquejarà i dubtarà de si està capacitada per tenir cura del nen. No obstant això, hi seran la seva mare i la Candela per deixar-li clar que ho pot fer.

Captura de 'La Promesa' amb Virtudes somrient agafant les mans de Simona assegudes a la taula
'La Promesa' farà que Virtudes trobi a Simona un gran suport | RTVE

Més trames interessants a La Promesa

A més de l'esperada reconciliació entre Virtuts i Simona, els pròxims lliuraments de La Promesa abordaran altres històries que mantindran els espectadors bocabadats. Entre elles, destacarà el fet que Petra té clar que Rómulo i Jana amaguen alguna cosa. Per això, no dubtarà a estar-ne pendent, cosa que posarà en perill el secret que guarden: Pla és viva.

Una altra trama que continuarà desenvolupant-se és la complicada situació al front de guerra. Manuel i Curro, que han estat enfrontant perills constants, seguiran la seva missió amb determinació, però nous desafiaments i revelacions els posaran a prova. Aquest arc narratiu afegeix tensió i acció a la sèrie, alhora que explora les profunditats del caràcter i la valentia d'aquests personatges.

A més, Alonso toparà amb el fet que la seva situació amb María Antonia cada cop és més tensa. Ell li ha demanat que deixi el palau i ella està disposada a fer-ho. Tot i això, les intervencions de Cruz i Lorenzo, la portaran a quedar-se, de manera que les seves emocions i tensions amb el marquès continuaran creixent.

Aquesta permanència farà que s'incrementi notablement la possibilitat que la convidada i aquell tornin a deixar-se emportar per la passió. I és que, encara que ho vulguin amagar, s'atreuen irremeiablement i els seus sentiments ja no es poden aturar.

Així mateix, es veurà que Martina estarà al punt de mira de tots, després de l'enverinament d'Ayala. Se la considera sospitosa d'haver estat la responsable, fins i tot la seva mare ho creurà. Per això Catalina, la seva cosina, s'acabarà replantejant tornar a palau per poder ajudar-la a aclarir els fets.

Primer pla de Martina personatge de 'La Promesa' mirant cap amunt
'La Promesa' posarà Martina en una situació molt delicada | RTVE