IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El capítol d''Oliver i Benji' en què ja es parlava del «país català»

La sèrie va ser emesa l'any 2002

La sèrie japonesa 'Oliver i Benji' va ser tot un èxit d'audiència. Els dibuixos animats sobre els dos joves cracks del futbol van causar vertadera passió als anys 80 i 90 i ara s'ha tornat a fer viral un dels capítols que es va emetre l'any 2002. Les xarxes han recuperat concretament un fragment de l'època en què Oliver Aton va començar una aventura per Europa on va fitxar pel Barça, tot i que l'equip a la sèrie es deia Futbol Club Catalunya.

A les imatges es pot veure a dos aficionats parlant entre ells sobre el destacat jugador. Després d'uns instants corroborant que es tractava efectivament d'ell, un d'ells crida: «Ja no sóc l'únic que coneix a Oliver. Ara tothom el coneix a tot el país català». Així doncs, han estat molts els que han assegurat que els japonesos ja van predir la independència de Catalunya molts anys abans del que està passant actualment.

A més, hi ha hagut un altre detall que ha cridat l'atenció de les xarxes. En una de les grades del suposat Camp Nou es poden veure banderes espanyoles i, entre elles, n'hi ha algunes de franquistes. Aquest detall sembla provenir del desconeixement dels creadors de la sèrie sobre la història d'Espanya.

Fotograma d''Oliver i Benji' on surt una bandera franquista.
Fotograma d''Oliver i Benji' on surt una bandera franquista. | Cedida

 


Comentaris

envia el comentari