El captivador 'look' de Letícia per a la tornada a l'escola

La reina ha vestit un 'outfit' d'allò més sofisticat

La reina Letícia vestint una jaqueta blava d'Hugo Boss i portant mascareta
La reina Letícia ha 48 anys avui | Cedida

El dia 15 de setembre és un dia molt especial per als membres de la Casa Reial, sobretot per a la reina, ja que és el seu aniversari. Durant aquesta setmana, a aquesta celebració li seguiran diversos actes de diferent índole, encara que tots ells al costat del rei Felip VI.

El dimecres 16, participaran en Saragossa en la commemoració del 125è aniversari de l'Herald d'Aragó; el dijous 17, acudiran a la inauguració de l'exposició Delibes a la Biblioteca Nacional d'Espanya; i el divendres 18, conclouran la seva agenda amb l'inici de la temporada 2020/2021 del Teatre Real amb la representació de l'òpera ‘Un ballo in maschera de Verdi’.

El nou 'look' de Letícia

Abans de tot, però, Letícia ha viatjat fins a Navarra per a formar part de l'obertura del nou curs escolar en el col·legi Públic d'educació infantil i primària La nostra Senyora del Patrocini i l'Institut d'educació secundària EGA.

Per a l'ocasió, Letícia va apostar per un estil que no va passar desapercebut durant la seva visita al col·legi. Concretament, va optar per recuperar del seu armari un bàsic de tardor que va marcar un dels seus 'looks' virals el 2018.

La peça es tracta d'un top efecte cotilla que presenta coll rodó, pispa cisa i un estampat de quadres que potencien el tall i estilitzen de manera gairebé màgica la figura. Aquest mateix top inclou un cinturó del mateix teixit que defineix la cintura, un baix en línia evasé i unes obertures laterals que generen un acabat asimètric. El top que la reina va lluir ahir pertany a la col·lecció de Tardor/Hivern 2018-2019 de Zara i, que en aquells dies figurava amb un preu de 25,95 euros.

La primera vegada que es va poder veure a Letícia presumint del top de la signatura ‘low-cost' va ser a Oviedo el 18 d'octubre de fa dos anys, un dia en què, dins del marc d'activitats prèvies al lliurament dels Premis Princesa d'Astúries, va participar en un homenatge al cineasta estatunidenc Martín Scorsese en l'Antiga Fàbrica d'Armes de la Vega, prèviament al tradicional concert amb motiu d'aquests guardons.

Respecte a l'acte d’ahir, la reina va decidir fer un gir a la manera de combinar aquest top per a aconseguir un efecte rejovenidor. Per tant, si fa dos anys ho va combinar amb uns pantalons sastre de tall cigarreta en color negre, ara ha buscat rebaixar aquesta formalitat que acompanyava a la seva elecció amb uns culottes negres per a equilibrar cromàticament la seva imatge.


Comentaris

envia el comentari