Primer pla de Carla Barber en un photocall

Carla Barber confirma que el seu bebè pateix una malaltia

Carla Barber està molt preocupada per la malaltia que els metges han detectat

Carla Barber ha canviat les seves prioritats vitals. La doctora experta en estètica es va fer coneguda per al públic general arran del seu treball com a model. Va guanyar un parell de certàmens de bellesa i va optar a Miss Espanya el 2011, però no va aconseguir el títol.

 

El 2015 ho va tornar a intentar i llavors sí que va ser coronada com la dona més maca d'Espanya. Tot i això, la repercussió d'aquest certamen ja estava molt tocada en aquesta època per la qual cosa no va suposar una gran ajuda per a la seva carrera.

Tot i això, disposada a ser famosa, Carla va fitxar per Supervivientes el 2016, però la van expulsar en només 10 dies. Després de sortir amb el futbolista Álvaro Morata, va tenir també un sonat romanç amb Diego Matamoros. Aleshores es va disparar la seva popularitat i la del seu centre estètic, realitzant tractaments al seu sogre Kiko.

Pocs mesos va durar amb Diego i al cap de pocs mesos, Barber anunciava que estava embarassada. Sembla que havia refet la seva vida sense perdre el temps. La seva nova parella és Joseph, un empresari francès dedicat a la indústria farmacèutica i que resideix a Marbella.

Carla ha mantingut força secretisme entorn d'aquest home. No així amb el seu nadó, de qui, malgrat tenir pocs dies (va néixer el 3 de maig) ja ha explicat moltes coses als seus seguidors d'Instagram.

La malaltia que preocupa Carla Barber

Carla Barber s'ha emportat un bon ensurt, comparable al de fa uns quants mesos. Aleshores va revelar que patia Síndrome de Brugada, la mateixa malaltia que té el fill de Carmen Borrego.

Carla explicava que «dona arrítmies i produeix mort sobtada» i és clar, alarmava els seus seguidors. No obstant això, conscient que no té cura i que l'única solució que hi ha és posar un desfibril·lador al cor, va seguir amb la seva vida. Ara, a la visita al pediatre que ha fet amb el seu fill Bastian, les pors han arribat de nou a la vida de la Carla: el nadó pateix un buf cardíac.

Captura instagram Carla Barber
Carla Barber, nerviosa davant el diagnòstic del seu fill | Instagram

«El pediatre va estar a casa i ens va comentar que tenia un buf. Ens va calmar i ens va dir que el més probable era que fos funcional, però ens recomanava anar amb el petit al cardiòleg».

Gràcies a l'efectivitat del seu pediatre, van aconseguir cita amb el cardiòleg i Carla va entrar «nerviosíssima» a la consulta, tement el pitjor. El cardiòleg va revisar Bastian i per sort, va confirmar als seus pares que està «supersa».

L'altra malaltia que Carla Barber ha de vigilar

Carla també està molt pendent d'una altra afecció que han detectat el seu fill tot just néixer. Bastian pateix el tubercle de Darwin. És un engrossiment dels cartílags de la vora de l'orella, un vestigi de l'orella punxeguda dels primats.

És una característica que no és gens perillosa i que afecta un 18% de la població. No obstant això, ja que Carla és una professional de l'estètica i que està permanentment retocant la seva cara i el seu cos, és probable que sí que li doni més importància de la que té.

En qualsevol cas, la doctora i influencer ha recuperat totalment la seva figura tres setmanes després d'haver donat a llum i ha recuperat la seva intensa vida social. Ella atribueix aquesta recuperació espectacular després de la cesària per la genètica i per l'exercici controlat que ha realitzat durant tot l'embaràs i després del part. De fet, com Carla ha detallat, únicament va engreixar 4,7 kg durant l'embaràs i ja els ha perdut.

Carla també ha explicat recentment una curiositat sobre el seu fill. I és que el petit es diu Bastian, perquè Carla va descobrir aquest nom a la pel·lícula La història interminable. «Em va semblar preciós, poc comú i el seu significat no podia ser més perfecte: el que és venerat i admirat».