Pla de la metgessa Carla Barber, posant a un photocall amb un vestit negre

Carla Barber empitjora: no es pot moure per un trastorn del ritme cardíac

Carla Barber, en repòs absolut després de revelar que pateix la síndrome de Brugada

Carla Barber va confessar als seus seguidors el diumenge passat que pateix la síndrome de Brugada, una afecció sense cura i potencialment mortal. Fa unes hores, ha tornat a preocupar els seus fans a causa d'un vídeo curt que ha penjat a les xarxes socials.

Aquest dimecres, la doctora en medicina estètica publicava una imatge a l'Instagram alertant els 880.000 usuaris que segueixen els seus passos. La jove va explicar que pateix una malaltia que pot comportar una mort sobtada i que encara no té tractament ni cura. 

Després de fer pública la seva greu malaltia, la doctora ha tornat a penjar una imatge on se la veu cansada i trista.

Carla Barber, en repòs absolut després de confessar que pateix la síndrome de Brugada

«Hola a tothom, he estat tota la tarda de repòs a casa. Estaré uns dies aquí, descansant per recomanació mèdica. Vull disculpar-me amb els pacients als quals hem hagut de cancel·lar les cites d'avui i demà», deia el missatge.

Imatge de la publicacó de Carla Barber a Instagram.
Carla Barber ha descobert que pateix la síndrome de Brugada. | Instagram

Encara que la imatge ha alertat de gran manera els seus seguidors, ella els ha intentat tranquil·litzar mentre li enviaven molts missatges de suport.

«Tranquils, estic bé», ha escrit. Després de sotmetre's a nombroses proves mèdiques i consultes, Carla Barber va revelar què li passava el 3 d'octubre.

Va confessar fa un parell de mesos que patia una malaltia cardíaca que no coneixia. Així, es va fer els exàmens mèdics per conèixer la gravetat de la malaltia i fa poc ho va saber.

Tot i que saber-ho ja fa uns dies, l'exparella de Diego Matamoros necessitava un temps prudencial per assimilar i compartir-ho amb el públic.

«És una malaltia que provoca arrítmies i que produeix mort sobtada»

«Fa just un mes que em van donar la notícia: tenia una malaltia de cor. No us ho havia dit, encara, perquè estava esperant a prendre una decisió sobre què fer. Tinc una malaltia que es diu síndrome de Brugada, és una canalopatia que provoca arrítmies i que produeix mort sobtada», va explicar la metge estètica en un vídeo d'Instagram.

Poc després de publicar aquest vídeo, Carla Barber va tornar a les xarxes per contestar els dubtes que dels seus seguidors. 

«Em pregunteu moltíssim per com vaig saber que tenia alguna cosa al cor. Realment, el primer que em va passar és que vaig tenir una síncope fa set anys, mentre treballava a Alemanya, fent la residència de cirurgia allà», explicava.

«Em vaig desplomar, em vaig desmaiar sense cap motiu. Com que em va passar dues vegades, la meva cap de servei em va dir que em volia fer una revisió per estar més tranquils. Aquí van descobrir una insuficiència de vàlvula aòrtica i mestral lleu (de grau 1- 2) i des d'aleshores em faig revisions anuals», prosseguia la doctora.

Carla explica que gràcies a la seva parella va poder conèixer finalment el seu diagnòstic. «Des de 2015 que em fan revisions anuals i mai m'havien vist res».

«Fa poc el meu àngel, com dic jo, em va dir que aquest any li agradaria que em fes la revisió un molt bon amic seu. És cardiòleg especialista en arrítmies, el doctor Paco Torres, ell ho va descobrir».

«Com? Em va fer un electrocardiograma i va veure que tenia un bloqueig de branca que no m'havien vist. Però hi era des de sempre i arran d'això em va voler fer més proves i va descobrir que tenia síndrome de Brugada», concloïa.