INVITACIÓ OFICIAL:

✨ T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

Carla Goyanes, Rosario Nadal i Eugenia Martínez de Irujo, entre les possibles candidates a ser la filla secreta del rei Joan Carles

Les cinc semblen concordar amb la descripció donada per la periodista Pilar Eyre
El emérito rey Juan Carlos I
El rei emèrit Juan Carlos I | CatalunyaDiari.com

«Tu creus que té tres fills el rei, no? Són Felip, Cristina i Elena. Doncs potser no són solament tres». Amb aquesta incògnita ens deixava la periodista Pilar Eyre tras su paso por ‘Chester’, programa que dirige Risto Mejide y en el que además dio algunas pistas sobre un possible hereu extra, «molt conegut».

 

«Són iguals, tots diuen que s'assemblen molt. Ha estat portada de revistes importants», va afegir la comunicadora, fent referència a «algú de l'aristocràcia». D'altra banda, va assegurar que la quarta filla de Juan Carles és una persona fàcilment reconeixible, els pares de la qual són imatge pública del país i que ha gaudit d'un estil de vida favorable.

 

Com no podia ser d'una altra manera, diversos mitjans ja s'han posat a treballar tractant d'esbrinar de qui es tracta i molts són els que ara busquen a Pilar Eyre perquè reveli la identitat.

 

A falta de noms, uns altres fins i tot s'han aventurat a imaginar les possibles candidates, que han de complir els següents requisits: dona, d'entre 30 i 40 anys, membre de l'aristocràcia i amb trets físics molt similars als de l'emèrit rei Joan Carles I. 

 

Rosario Nadal en un evento en Madrid
Rosario Nadal en un acte a Madrid | CatalunyaDiari.com

 

Rosario Nadal

La possibilitat que Rosario Nadal sigui filla del rei Juan Carlos es deu a les llargues temporades que el monarca ha passat a Mallorca. La mare de Rosario Nadal, qui fos esposa del príncep Kyril de Bulgària, és una mallorquina anònima que hauria pogut tenir una aventura amb el monarca. De fet, el seu matrimoni amb el príncep podria haver estat condicionat pel rei emèrit. 

 

Un altre detall com a mínim cridaner és la seva semblança física amb la infanta Cristina, amb qui a més comparteix una estreta amistat. Pel que sembla, va ser la padrina del seu matrimoni a Mallorca i en més d'una ocasió han compartit vacances a l'illa. Quan el cas Noos va sortir a llum, Rosario va ser una de les primeres a defensar a la infanta. 

 

Eugenia Martínez de Irujo
Eugenia Martínez de Irujo | Cedida

 

Eugenia Martínez de Irujo

El seu nom és el primer que ve al cap quan es parla de personatges aristòcrates i que hagin estat portada de revista. Si bé Eugenia comparteix un gran semblant físic amb la seva mare, també hi ha a qui certs trets li recorden als de l'emèrit rei.

Si escau, l'amistat que el rei emèrit i la duquessa d'Alba van mantenir durant anys ha estat el detall que ha fet saltar les alarmes. Molt emocionat durant el funeral de la duquessa, don Joan Carlos es va mostrar d'allò més afectuós i atent amb ella.

 

Carla Goyanes en un evento público
Carla Goyanes en un acte públic | CatalunyaDiari.com

 

Carla Goyanes

¿La seva afició a la moda l'ha situat en el punt de mira després que la periodista Beatriz Cortázar revelés a 'El programa d'Ana Rosa' que aquesta precisament seria una de les aficions de la filla secreta del rei. Haurà tingut el rei Juan Carles una aventura amb la famosa Cari Lapique?

D'altra banda, Froilà, fill de la infanta Elena, manté una estreta relació amb la més petita de la família Lapique, Almudena.

Simoneta Gómez-Acebo

La filla de la infanta Pilar ha estat assenyalada com a possible candidata a ser en realitat filla del rei, ja que donada la falta de descendència femenina de la seva germana, alguns mitjans han vist possible que el monarca li demanés que es quedés amb ella: a més de tenir-la a prop, no aixecaria sospites. D'altra banda, té una semblança física més que raonable i els seus trets recorden als del rei Juan Carles. 

 

Simoneta Gómez-Acebo
Simoneta Gómez-Acebo | CatalunyaDiari.com

 

María Zurita 

La neboda del rei emèrit també ha estat assenyalada com a possible filla secreta gràcies a una raó similar a la de Simoneta. Filla de la infanta Margarita, als seus 42 anys es convertirà en mare soltera i li donarà el primer nét a la germana del rei.

D'aquesta manera, María Zurita estaria fent-se passar per neboda quan en realitat seria la seva filla. No obstant això, aquesta opció ha estat ja descartada per la mateixa Pilar Eyre després d'una entrevista concedida a 'En Blau'. 

 

María Zurita de Borbón.
María Zurita de Borbón. | Cedida


Comentaris

envia el comentari