El gir de 180 graus a la vida de Carla Hidalgo, ex de Toni Cantó

L'actriu ha demostrat que és una persona polifacètica

Carla Hidalgo participant a Pasapalabra, el 16 d'agost de 2018
Carla Hidalgo participarà aquest dimecres a 'Pasapalabra' | Telecinco

Si alguna cosa sabem, és que Carla Hidalgo és una de les persones més polifacètiques que coneixem. Va debutar com a actriu en pel·lícules com 'Muertos de risa' d'Álex de l'Església i, l'any 1999, va passar a presentar el magazine 'Nosolomusica' de Telecinco.

L'any 2000 Carla Hidalgo va presentar, al costat d'Esther Arroyo i Jaime Bores, la Gala de Miss Espanya a Telecinco, i la seva trajectòria com a actriu l'ha portat a actuar tant en pel·lícules com en obres de teatres, a més de provar sort en el món de la música. Fins i tot, l'any 2013 va ser concursant del programa 'Splash! Famosos en l'aigua' d'Antena3.

Mare de dos fills i portada d'Interviú

L'any 2003, Carla va tenir al seu primer fill, Lucas, amb l'actor i polític Toni Cantó. I, malgrat que la relació va acabar poc temps després del naixement de Lucas, Carla ha explicat a diferents mitjans que té una molt bona relació amb el polític.

El gener de 2014, l'actriu i presentadora va tenir al seu segon fill Gael, fruit de la relació amb el productor musical Ismael Guijarro. Aquest mateix any, Carla va ser portada de la revista Interviúen la qual apareixia tan sols amb una bata de gasa, cosa que molts van aplaudir per la seva valentia a posar després de l'embaràs. A la revista es podien veure fotografies del procés d'embaràs de la presentadora i actriu, en les quals es veia l'evolució del seu cos.

Escriptora de contes infantils

Al llarg d'aquests anys, ha seguit apareixent en diferents programes de televisió i en diferents obres de teatre i pel·lícules. No obstant això, Carla Hidalgo tornava a sorprendre'ns a la tardor de 2019, quan va decidir obrir la porta al món editorial i va publicar el seu primer llibre de contes infantils titulat «Un planeta sense contes».

I és que l'actriu va assegurar per la revista 'Diez Minutos' que, després de més de vint anys actuant i escrivint, «una ha de reinventar-se, perquè les possibilitats de treballar a les nostres edats i sent dona... Jo sóc una persona molt inquieta que ara segueix fent un munt de coses, com posar en marxa una obra de teatre infantil o donar classes d'interpretació a un grup de 'petits'».

A més, també va assegurar que havia descobert que li encanta treballar amb nens. Lucas, el fill de Toni Cantó i Carla Hidalgo té ara 16 anys, i Gael,6 anys. En tots aquests anys d'experiència com a mare, estem segurs que Carla Hidalgo s'ha nodrit de vivències essencials per escriure un contes infantils i treballar amb els més petits, a més, sense deixar de banda la seva passió per actuar.

I és que la capacitat per reinventar-se de la Carla Hidalgo és digna d'admirar. Avui dimecres podrem veure-la concursant en 'Pasapalabra', a Antena 3 a les 20:00 hores.


Comentaris

envia el comentari