Primer pla de Carla Vigo

Carla Vigo culpa la reina Letícia: l'ha deixat sense feina al seu millor moment

Carla Vigo veu com suspenen la seva obra de teatre

Carla Vigo està una mica decebuda amb la seva família. Mai no ha rebut cap mena de suport per part de la seva tia, la reina Letícia, ni tampoc dels seus avis. S'ha sentit una mica desplaçada des que va morir la seva mare.

La jove està molt centrada en la seva carrera artística. La majoria de les oportunitats que li han arribat al teatre han estat de la mà de Rafael Amargo. Va confiar en ella per a un parell d'obres i, com ha explicat alguna vegada, la seva tasca ha estat impecable.

Ara, Carla ha vist com se suspenia l'últim espectacle per al qual l'havien contractat. Algú sospita que darrere de la cancel·lació de The beautiful dream of life es podria amagar una mà negra. Tot per frenar la carrera de la neboda de la reina.

Es tractava d'una obra transgressora que tenia previst estrenar-se al Teatre Marquina de Madrid el 4 d'agost passat. Amargo hi havia posat moltes esperances, però unes hores abans de l'estrena es van veure obligats a anul·lar-ho tot. Cal dir que gairebé no s'havien venut entrades.

Les diferents parts implicades ho van justificar al·legant problemes irreconciliables amb el director Nicolás Pérez. Allò va suposar també un cop molt dur per a la cosina d'Elionor. D'un dia per l'altre es quedava sense feina i sense ingressos.

Muntatge de la reina Letícia amb Carla Vigo
Carla Vigo no manté cap tracte amb la reina. | CatalunyaDiari
 

En aquests moments, viu del que pot obtenir al teatre, que tampoc no és gaire. Ha de rebre l'ajuda dels pares del seu xicot, que l'han hagut d'acollir a casa seva. Ja fa un temps d'això i no saben fins quan podran aguantar aquesta situació, sobretot si no rep ingressos.

Carla Vigo mai no s'ha volgut pronunciar sobre la seva tia ni sobre les seves cosines. Ha intentat ser molt discreta en aquest sentit, malgrat que sempre es mostra amb força sinceritat davant dels mitjans. Però darrere d'aquesta postura es podria amagar una raó de pes.

Pel que sembla, a Zarzuela l'haurien fet signar un contracte de confidencialitat perquè no parlés d'ells. Una situació que es va encarregar de revelar fa unes setmanes Rafael Amargo. Visiblement molest, els demanava que col·laboressin amb la jove.

Ja que la prohibeixen parlar que almenys li ofereixin una petita ajuda mensual perquè pugui mantenir-se sense angoixes. Va revelar que, més d'una vegada, la jove s'havia posat en contacte amb ell perquè li donés un cop de mà. Li demanava una oportunitat per actuar i guanyar una mica de diners.

Amargo ha fet tot el possible per donar-li suport. Fins i tot li demanava a la reina i a les seves filles que anessin al teatre per donar suport a la jove.

Carla Vigo se sent molt còmoda al seu costat

Carla Vigo ha trobat en Amargo un bon amic, que l'assessora i ajuda a formar-se professionalment. El ballarí aprofita sempre que pot per enviar missatges a Letícia.

Carla Vigo
Rafael Amargo està sent el suport més gran de Carla Vigo en aquests moments. | Europa Press
 

«Jo crec que, si fos la meva neboda, jo aniria a veure-la. I si fos la meva cosina, a més, després aniria amb ella a prendre'm una copa. Perquè després de la sang només hi ha la sang, i això és meravellós», explicava l'artista.

Considera que tenen unes agendes molt estretes, però que sempre podrien fer un lloc a la seva neboda. «Quan un es queda sol, al seu interior, te n'has de recordar perquè és la teva sang i és la teva vida», ha indicat.

Carla Vigo estaria encantada de rebre aquesta visita tan especial al teatre. Però sap que és complicat. La relació amb elles és pràcticament inexistent.