Captura de Carla Vigo plorant.

Carla Vigo diu prou i fa un enrenou a Zarzuela plorant: «No em parlis de la meva mare»

Carla esclata en públic per un comentari desafortunat

Carla Vigo sempre ha estat molt transparent a les xarxes socials. De fet, ha utilitzat aquestes plataformes per transmetre als seus seguidors totes les seves preocupacions. La seva última intervenció ha generat força enrenou, ja que han tret a la llum un tema força delicat.

Fa uns dies, rebia un missatge al seu compte d'Instagram que li va semblar de molt mal gust. L'acusaven que li faltava afecte a causa de la mort prematura de la seva mare. A l'actriu li va doldre molt el que li van dir i no va trigar a reaccionar.

Ja ha passat 15 anys des que Carla va perdre la seva progenitora. «No sap ni el que vol aquesta nena, necessita massa amor perquè la seva mare no hi és. I l'únic que fa és criticar la seva tieta», assenyalava el comentari en qüestió.

La neboda de la reina el va titllar de «vomitiu». No dubto en gravar un vídeo, on apareixia amb els ulls plorosos per contestar a aquest usuari. «La persona diu una cosa així com que la meva mare no em va donar amor i que tracto malament la gent que estimo», assenyala la noia.

«Quin amor m'havia de donar si vaig viure amb ella cinc anys i quatre mesos», es pregunta. Continua dient que «el que va poder m'ho va donar i ho va fer el millor que va saber i súper bé, així que no em parlis de temes així». Es mostrava visiblement trencada per un comentari desafortunat que no perseguia fer-li cap bé.

Carla Vigo
Carla Vigo sempre ha parlat clar sobre els seus problemes | Europa Press

També es va voler recordar de tots aquells que tinguin la temptació d'enviar-li algun missatge d'aquestes característiques a través de les xarxes socials. «La pròxima vegada que algú comenti alguna cosa així, si us plau, penseu-vos-ho molt bé. Pot ser una cosa que faci molt de mal a la persona a qui li ho dieu», ha afegit.

Carla Vigo s'havia mostrat abatuda els darrers dies. Recentment, havia perdut la germana de la seva besàvia, Menchu. «No deixeu res per demà, i si teniu ganes d'abraçar un familiar o d'anar a veure'l o el que sigui, feu-ho», demanava.

Assegura que la «vida és avui i canvia en qüestió de segons». També recordava un conegut influencer que moria per un càncer. «Fa poc, a la meva família, hi va haver una pèrdua pel mateix», recordava.

Muntatge de la reina Letícia amb Carla Vigo
La reina Letícia no vol saber res de Carla | Catalunya Diari

La neboda de la reina va assenyalar que «no era gaire conscient que, en algun moment, passaria una cosa així. Precisament el dia que em vaig assabentar d'aquesta notícia, escriuria aquesta persona per veure quan podíem veure'ns. Vaig arribar tard, no cometeu el mateix error que jo», va recomanar afectada. Es considera una persona molt familiar, tot i que amb els anys ha perdut l'afecte dels seus. Així ha quedat palès els darrers temps.

Carla Vigo, sense el suport familiar

Carla Vigo va haver de signar un contracte de confidencialitat per ordre de la Casa Reial. S'hi prohibeix parlar dels reis i de la seva família, cosa que va ser molt criticada pel seu amic Rafael Amargo.

El 'bailaor' ha esdevingut el seu gran amic. Ha aconseguit fer-li un lloc en els seus últims treballs al teatre, proporcionant-li una oportunitat que ningú no s'havia atrevit a donar-li. L'artista va explicar més d'una vegada que la família reial la tenia abandonada.

No li estaven donant el tracte que es mereixia. Però tampoc considerava lògic que no donessin suport a la carrera artística de la jove. Trobaven a faltar que no anessin a veure-la actuar.

Carla Vigo, per la seva banda, intenta guardar silenci sobre aquest assumpte. Prefereix no posar més llenya al foc per les possibles conseqüències que pugui tenir.