Imatge d'arxiu de Carla Vigo

Carla Vigo, neboda de la reina Letícia, enfonsada després del seu debut com a actriu

«No puc fiar-me de ningú», diu la jove

Carla Vigo, la mediàtica neboda de la reina Letícia, ha hagut de fer front una vegada més a les duríssimes crítiques dels seus seguidors. I és que sembla que la jove està ja molt cansada d'haver de suportar els maliciosos comentaris dels seus haters, els quals no dubten a atacar-la tant pel seu físic, com per les decisions que pren en la seva vida i sol compartir amb els seus gairebé 15.000 seguidors. Així, després que la jove hagi debutat com a actriu, una de les seves grans passions per la qual fins i tot se'n va anar a l'estranger durant una temporada per seguir formant-se, novament ha vist com les seves il·lusions es veien frustrades per culpa de certes persones que busquen fer-li mal. Carla no ha pogut més i finalment ha explotat a les xarxes socials. Sobretot, després que asseguressin que la firma per a la qual treballa s'està aprofitant d'ella.

Carla Vigo esclata

«Un consell per a la vida: Si no sabeu alguna cosa, no en parleu. No poseu merda sobre alguna cosa de la qual no teniu ni idea», ha explotat Vigo amb la intenció de callar boques. «No cal que em tracteu com si fos ximpleta». «Jo sé que no puc fiar-me de tothom. No sabeu com ho sé en aquests moments de la meva vida. Però sé veure quan algú s'està aprofitant de mi i quan no. Sé que he de anar amb compte, però a la gent que s'aprofita de mi se la veu d'una hora lluny».

Però aquest no és l'únic motiu pel qual Carla s'ha vist envoltada en una nova polèmica, i és que segons sembla, el vestit que ha escollit per al 'fashion film' que ha gravat amb la marca andalusa 21Ship & Company recorda moltíssim a l'espectacular Caprile vermell amb què la seva tia va enlluernar en el casament de Frederic i Mary de Dinamarca. I és que Carla anava vestida amb un preciós vestit que molts asseguren que és un clar gest de complicitat a la seva tia, la reina Letícia, ja que el disseny s'assembla bastant al que va lluir la monarca espanyola en el seu moment. Tot i que aquesta no és la primera vegada que la filla d'Érika Ortiz li llança una indirecta a la seva tia.

Una relació desconeguda amb la reina Letícia

Fa unes setmanes, tornava a estar en primer pla després de pujar un vídeo a Tik Tok en què semblava llençar alguna indirecta a la família reial, amb un rap en el qual pronunciava frases tan carregades de significat com: «Per què tu ets el rei i jo princeseta barata?». Tot i el que s'ha pogut arribar a especular, la veritat és que Letícia sempre ha estat molt pendent de la seva neboda, a la qual hauria estat molt unida. Al menys, fins que la jove va començar a mostrar certs actes de rebel·lia que no li agradaven gens a la reina. Se sap molt poc sobre l'actual relació que hi ha entre tia i neboda ara mateix, però tot indica que hi hauria hagut un distanciament, ja que Carla Vigo sembla eludir sovint el tema. I, el principal motiu, seria l'escàs interès que tindria Letícia a l'hora que la seva neboda pogués influir de manera negativa en les seves filles.

No obstant això, tot i intentar per tots els mitjans no donar a parlar, ni tan sols la pròpia Letícia ha pogut evitar veure's embolicada en una altra polèmica recentment. I és que segons ha tret a la llum María Patiño a 'Socialité', una famosa dissenyadora estaria bastant descontenta amb la monarca. I tot, per haver convertit el regal que li va fer, un mantó de Manila caríssim, en una faldilla. Una cosa que hauria provocat les llàgrimes de la dissenyadora en qüestió en veure aquesta destrossa, ja que el valor de la peça seria incalculable.