rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

L’actor català Carles Francino es casa al Castell de Tamarit, a Tarragona

Ell i la cantant de bluez Izah ja són marit i muller
L'actor Carles Francino i la cantant Izah, en una imatge d'arxiu. | Instagram @izahblues

 

L’actor Carles Francino i la cantant de blues Izah ja són marit i muller, després de casar-se en una íntima boda al Castell de Tamarit, molt a prop del seu poble natal, Altafulla. El casament va tenir lloc aquest divendres, 29 de juny, i no hi van faltar els seus familiars i amics més íntims. Malgrat que ni el nuvi ni la núvia encara no han compartit cap imatge del seu gran dia a les seves xarxes socials, sí que ho han fet alguns dels convidats a la boda, que han ensenyat alguns trossets de com va ser el casament.

 

És el cas de la fotògrafa del casament, que ha compartit un vídeo del moment en què els noucasats surten de l'església, ja com a marit i muller. Ell, amb vestit i corbata de llacet, porta en braços la seva esposa, que duu un vestit de tirants blanc amb coll amb forma de «V», i el ram de flors a les mans. Els dos, radiants i somrients, surten de l'església per un passadís que els han fet els convidats, els quals, mentrestant, els tiren confeti.  

 

 

Andrés Velencoso, Quim Gutiérrez i Megan Montaner, entre els convidats

Entre la multitud de convidats que van acompanyar els nuvis en el seu dia més especial hi ha el conegut model Andrés Velencoso, qui va compartir diverses instantànies del dia al seu perfil d’Instagram. En una primera imatge se’l veu assegut en un mur i ho acompanya de la frase, en anglès, «casament d’estiu». Aquest diumenge ha compartit una altra foto on surt amb el nuvi, i els actors Raul Tejon i Quim Gutiérrez, els quals tampoc es van voler perdre el casament.

 

 

 

 

Megan Montaner també va ser una de les actrius convidades, i és que ella va compartir plató amb Fracino a la sèrie ‘Víctor Ros’ de La 1. L’actriu va assistir a la boda acompanyada de la seva parella i, en una imatge compartida al seu Instagram assegura que el casament «no hauria pogut ser més meravellós». Una altra conegudíssima actriu que va ser present a l’esdeveniment és Macarena Gómez, que hi va anar amb el seu marit Aldo Gomas i va compartir una imatge on ensenya el seu ‘look', un vestit pantaló de ratlles.