Imatge de Carles Francino i Gema Muñoz als Premis Ondas 2022

Carles Francino i la seva dona Gema: molt jove, companya de feina i una boda 'secreta'

Descobreix alguns dels secrets del matrimoni

Carles Francino, un dels mítics locutors de Cadena SER, ja fa més de 40 anys que està darrere dels micròfons. Actualment, és la cara coneguda del programa radiofònic 'La Ventana'. 

És, sens dubte, un dels tòtems de la comunicació estatal. De Reus a Madrid; de l'anonimat al màxim reconeixement. La realitat és que sempre ha destacat per la seva trajectòria professional. Trajectòria per la qual ha estat reconegut en diverses ocasions. El 2022 la seva trajectòria periodística va ser reconeguda amb un Ondas, el qual va dedicar a la seva dona

«Ho vull compartir amb algú que en l'últim any i poc ho ha passat molt malament, que continua fotuda per la covid-19 persistent.  Que ha patit pèrdues irreparables en aquest temps, que té obstacles encara molt importants per superar i malgrat tot això, fa millor la meva vida cada dia. Em donaré el plaer de dir-ho davant de tanta gent. Gema, t'estimo», indicava el periodista.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Gema i Carles Francino

La parella de periodistes es van conèixer el 2005, a la ràdio. En aquell moment el periodista es trobava substituint a Iñaki Gabilondo, a l''Hoy por Hoy', de la SER. Tant va ser l'amor de la parella que van decidir casar-se el 2014, a Madrid, en una cerimònia molt íntima.

A la cerimònia civil només hi van assistir 20 persones, i només va durar 10 minuts. La realitat és que la parella va sol·licitar casar-se a la Junta Municipal del Districte de Moncloa-Aravaca amb 10 dies d'antelació. Ella es va casar amb un tratge, i ell sense corbata. Una cerimònia d'allò més inusual.

Pla mig de Carles Francino, presentador de Cadena SER
Carles Francino porta una vida molt discreta | Cadena SER

La parella tampoc va celebrar el seu casament amb un viatge, sinó que va continuar amb la seva activitat habitual als micròfons. La realitat és que són extremadament discrets, i porten un ritme de vida sense estridències. 

Una família nascuda a la ràdio

El que va començar com una amistat laboral l'any 2005 es va convertir en poc temps en una relació consolidada. El 2010, la parella va tenir el seu primer fill, l'Iván, a l'hospital del Rosario de Madrid.

Dos anys després, el 2012, va ser quan el periodista va fitxar per 'La Ventana' amb la seva parella, que treballava en l'equip de producció del programa. Anys després arribava la Lucía, la segona filla del matrimoni. Aquests, no són els únics fills del locutor, amb 23 anys va tenir en Carlos Francino, el seu primer fill.

Amb el mateix nom que el seu pare, es dedica al món de la interpretació. És reconegut per aparèixer en diverses sèries catalanes com 'Ventdelplà', però també en altres produccions espanyoles com 'Águila Roja' o 'Cien años de perdón'.