Carles Puigdemont envia un missatge d'ànim a l'independentisme

El President de la Generalitat demana un poble unit i sense por

El president de la Generalitat cessat, Carles Puigdemont ha enviat un missatge d’ànim al poble català partidari de la independència a través del seu compte de Twitter.

Al tuit, Puigdemont destaca l’avenç que s’ha fet en el procés en els darrers tres anys, mencionant com a dates clau la consulta del 9 de novembre de l’any 2014 i el referèndum fet el passat 1 d’octubre. Assegura que durant aquest espai de temps «el poble es va empoderar, lliure, decidit i sense por». A més a més envia un missatge esperançador cap al futur dient que «junts pujarem els darrers graons».

Puigdemont anima els independentistes

Carles Puigdemont encara es troba a Bèlgica, però tot i ser físicament lluny del seu poble no deixa d’estar-hi present mitjançant els missatges que publica a les seves xarxes socials. Els últims, ahir mateix.

El President va voler agrair als independentistes la labor que van fer durant la vaga d'aquest dimecres, aconseguint que es tanqués l’estació de Sants. Un grup d’uns 300 manifestants va tallar les vies de tren quan quedava poc per les 17:00 hores cosa que va provocar que s’acabés desallotjant l’estació.

Abans d’això, Puigdemont havia compartit un altre missatge a través del seu Twitter. Una carta, que va fer en conjunt amb els consellers que segueixen amb ell a Bèlgica, en la que es dirigien als catalans. En ella asseguraven que són conscients de «les incerteses i els temors» que actualment hi ha a Catalunya, però, tot i això, demanaven a la ciutadania «compromís democràtic» i una acció «pacífica però radicalment insubornable» per poder així «recuperar el control de la nostra vida col·lectiva».


Comentaris

envia el comentari