ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.162 nous contagis i 33 defuncions vinculades a la Covid-19

Carles Puigdemont obre les portes de la seva mansió a Waterloo

El líder de Junts per Catalunya ja l'ha batejat com «la casa de la República»

La suposada nova mansió de Carles Puigdemont
La nova mansió de Carles Puigdemont a Waterloo.  | Google Maps.

A principis de febrer va saltar la notícia que Carles Puigdemont deixava el la capital de Bèlgica —on va residir durant tres mesos —per traslladar-se a una mansió de 500 metres quadrats a la ciutat belga de Waterloo. 

No obstant això, l’expresident de Catalunya encara no havia obert les portes de la seva nova residència familiar a cap mitjà de comunicació fins ara. Un equip del diari català ‘El Punt Avui’ ha sigut l’encarregat de mostrar el que Puigdemont ja ha batejat com «la casa de la república», on es pot observar una de les petites i ja famoses urnes com les que es van utilitzar el passat 1 d’octubre.

La casa de la República

Així doncs, la residència del líder de Junts per Catalunya s’ha convertit en un tipus de base de comandament de Puigdemont i dels exconsellers que continuen a Bèlgica des del passat més d’octubre. Segons publica ‘La Vanguardia’, els membres a l’exili es reuneixen tots els dimarts per arribar a acords i, fins i tot, aixequen acta «per garantir la continuïtat» del Govern. 

En les imatges compartides de l’interior de l’habitatge, només podem observar tres espais concrets de la casa. Es tracta de zones on l’expresident aprofita per fer reunions. El vídeo comença mostrant el despatx de Puigdemont, on es poden observar diferents mobles de disseny —com en la resta d’espais—, així com diferents objectes personals.

El que més destaca, però, és una de les rèpliques en miniatura de les urnes  de l’1-O, que el mateix expresident mostra al costat d’altres objectes i fotografies.

Tanmateix, es mostra una altra zona de reunions. En aquest cas es tracta d’una habitació on amb una taula allargada on es reuneix el «govern a l’exili», tal com s’informa en el mateix vídeo. En aquest cas, es destaca les dues banderes que Carles Puigdemont hi ha col·locat: la bandera catalana al costat de l’europea. 

Finalment, l’equip de ‘El Punt Avui’ mostra la sala principal on es fan «recepcions», amb diversos sofàs i butaques de disseny, però on sorprèn que no hi hagui cap televisor ni equip audiovisual. 


Comentaris

envia el comentari