José Daniel Arellán demanda el seu pare Carlos Baute per danys morals

Carlos Baute, demandat pel seu fill biològic José Daniel Arellán

Reclama 20.000 euros al cantant veneçolà per «haver faltat a les seves responsabilitats com a pare»

José Daniel Arellán va aconseguir l’any 2013 ser reconegut com a fill no matrimonial de Carlos Baute gràcies a una sentència d’un Jutjat de Primera Instància de Madrid. El fill del cantant va lluitar durament perquè els jutjats el reconeguessin, encara que no ha pogut tenir cap contacte amb Carlos Baute.

Aquesta complicada situació amb el seu progenitor li ha causat «un gravíssim dany moral», segons les seves declaracions. A través bufet d’advocats Fernando Osuna, el mateix que va aconseguir la filiació entre Manuel Díaz i Manuel Benítez ‘El Cordobés‘, Daniel Arellán s’ha enfrontat al seu pare i l’ha demandat per danys morals, a més de reclamar-li una quantia de 20.000 euros.

Els seus advocats han afirmat que quan Carlos Baute apareixia amb els seus fills en públic, el seu client patia una situació «d’humiliació i decepció».  D’aquesta manera, la demanda se centra en el diferent tractament entre uns fills i uns altres, encara que la paternitat no estigués reconeguda quan van succeir aquests fets.

Greus patiments psíquics

El comunicat oficial que ha transmès el bufet d’advocats als mitjans de comunicació ha estat el següent: «El cantant li ha causat greus patiments psíquics per la seva actitud d’omissió i negant la seva paternitat. Es va negar a facilitar les proves de paternitat, la qual cosa va enfonsar al fill en una situació de gran angoixa i impotència».

Carlos Baute, durant una actuació televisiva
Carlos Baute, durant una actuació televisiva | GTRES

Les declaracions del representant legal de Daniel Arellán continuaven així: «Tanmateix, constitueix una situació d’humiliació i de decepció constant per al fill biològic les nombroses publicacions a les xarxes socials del seu pare amb els seus altres fills, mostrant afecte i bona relació paternal, la qual cosa mai ha demostrat, ni ha intentat tenir amb el fill biològic, fins i tot després de reconeguda la seva paternitat judicialment».

Demandat per «haver faltat a les seves responsabilitats com a pare»

Així doncs, Arellán i els seus representants legals acusen l’artista veneçolà de no haver exercit els seus deures com a pare, la qual cosa va provocar greus problemes psicològics i econòmics al jove. Com a resultat, la quantia econòmica que li és reclamada com a indemnització és de 20.000 euros.

Tot i que no és la primera vegada que Arellán demanda el seu pare, és sabut que no hi ha hagut cap indici de reconciliació o d’apropament fins ara. José Daniel va néixer fruit d’una aventura que Carlos Baute va tenir amb Nayera Zurimán quan ell comptava 15 anys i ella 13.

El cantant veneçolà és demandat pel seu fill biològic
El cantant veneçolà és demandat pel seu fill biològic | IMPRONTA MUSIC