rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Carlos Baute té un deute amb Hisenda de més de 400.000 euros

Fins i tot podria patir la pèrdua d’un xalet que té comprat a la urbanització de Villafranca del Castell, una de les més luxoses de Madrid
carlos baute | Cedida

 

 

Ningú escapa de les mans d’Hisenda. Cada vegada són més els personatges públics que es veuen esquitxats per problemes que, sobretot, tenen a veure amb el pagament fraudulent d’impostos.

 

Alguns artistes nacionalment reconeguts, com Patricia Conde i Miguel Bosé, ja apareixen a la llista negra de l’Administració Pública. I, ara, Carlos Baute també s’ha vist implicat en aquest assumpte turbulent.

Carlos Baute deuria més de 400.000 euros

Segons Hisenda, el cantant tindria un deute ni més ni menys que de més de 400.000 euros. Una xifra que surt arran les últimes investigacions que han fet de l’artista, on l’ens ha establert que la societat amb la qual Baute va pagar els impostos no és vàlida, i, per tant, les liquidacions d’obligacions fiscals han estat menors a les que haurien d’haver estat realment.

 

Així ho informa el mitjà ‘La Otra Crónica’, que també explica que el cantant i la seva parella han preferit no fer cap tipus de declaracions al respecte. El representant de Baute es manté en la mateixa línia, i tampoc ha ofert cap tipus de declaració. L’engany recau en el fet que, facturant mitjançant societats, només tenen l’obligació d’abonar un 24% dels impostos, mentre que si ho fan mitjançant l’IRPF, la xifra augmenta fins al 50%.

 

Carlos Baute amb la família | Instagram
 
 

 

Aquest és un problema bastant freqüent entre artistes, i un dels últims escàndols relacionats amb el mateix tema és el de l’exconseller de Cultura, Màxim Huerta. De fet, l’excol·laborador televisiu va haver de dimitir del seu breu càrrec precisament pel mateix motiu.

Els problemes van començar l’any 2014

Baute ve arrossegant problemes amb Hisenda des de l’any 2014, quan va ser castigat amb les primeres sancions. La situació s’ha anat complicant amb el pas del temps, fins al punt que actualment el cantant de ‘Colgando en tus manos’ podria fins i tot perdre una de les cases més luxoses que tenen, situada al mateix barri on residien Paula Echevarría i David Bustamante temps enrere.

 

En total, el deute que ha adquirit el cantant es xifra en 408.716,95 euros. D’aquesta quantitat, 3.517,92 euros es correspondrien tan sols als interessos, i després els costos derivats de tots els seus recursos s’elevarien fins als 19.462,71.

 

Però aquest no és l’únic mal de cap de l’artista. I és que, per tal de construir-lo, Carlos Baute va sol·licitar al BBVA un prestem de 500.000 euros que encara no ha tornat en la seva totalitat. A banda, disposa d’un altre prestem amb la mateixa entitat per un valor de 101.922,15 euros. Si bé és veritat que l’embargament de la casa és una mica improbable, podria ser que les sancions al cantant encara no hagin arribat a la seva fi.

 

Tal com diuen diversos experts juristes, l’Agència Tributària «sempre recorre primer als comptes corrents i després a l’embargament d’immobles». Però, per si de cas, l’ens té preparat un embargament preventiu –malgrat que encara no és efectiu– d’un altre habitatge de Baute, aquest situat en un carrer força cèntric de Madrid.

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris