Carlos Baute parla sobre l’embaràs de la seva dona

Sembla que la parella del cantant veneçolà, Astrid Kilsans, «està molt espantada perquè és el tercer»
El cantant veneçolà ha parlat del tercer embaràs de la seva parella | IMPRONTA MUSIC

 

Amb motiu del Concert per la Pau que ha tingut lloc a l’Estadi Wanda Metropolità de Madrid, el cantant Carlos Baute ha estat convidat a assistir a aquest esdeveniment on es reuneixen multitud d’artistes interdisciplinaris. Falta menys d’un mes perquè Carlos Baute torni a ser pare per tercera vegada, i el veneçolà ha comparegut al concert per lluitar per una bona causa.

 

Aprofitant l’ocasió, els mitjans de comunicació van voler conèixer de primera mà com està sent l’experiència de Baute i de la seva parella amb aquest tercer embaràs, a més de saber què faran durant les vacances d’estiu. «Aquest any no n’hi ha perquè donem a llum en un mes i poc, a finals de juliol o a principis d’agost. Aquest any ens quedem tranquils, tinc viatges però vaig i vinc perquè vull estar amb ella i amb la família», va respondre el cantant.

 

Va explicar que vol fer tot el possible per compaginar les hores de treball amb la seva família que d’aquí poc donarà la benvinguda a un nou membre. Encara que serà complicat pels concerts que té pendents a Espanya, és segur que Carlos Baute aconseguirà romandre amb la seva parella i els seus fills tot el que necessitin.

 

Carlos Baute i la seva dona, Astrid Kilsans | CEDIDA

 

D’altra banda, l’artista veneçolà ha explicat que Astrid Kilsans, la seva dona, està una mica més preocupada amb aquest embaràs que amb els anteriors, ja que és el tercer: «Estava espantada perquè és el tercer i cada vegada més va augmentant». És per aquest motiu que Astrid està procurant cuidar-se encara més: «És l’embaràs on ha estat menys pesada, en aquest s’ha cuidat una mica, ha caminat cada dia i la veig fenomenal».

 

Els capritxos són quelcom típic de l’embaràs, i Astrid ha tingut alguns que no ha pogut complir tal com explica Baute: «Ha tingut el capritx del pernil i no pot. El menjar japonès també li agrada i com és cru tampoc pot». Per això, un dels regals que li farà l’artista a la seva dona un cop hagi nascut el seu fill és «una safata de sushi japonès i una altra de pernil, totalment», comentava amb humor Carlos Baute.

 

També pots llegir...