Carlos Baute, sobre el conflicte català: «El poble és sobirà i se li ha de fer cas»

Així ho ha declarat el veneçolà a una entrevista al programa 'Àrtic' de 'betevé' durant la presentació del seu nou disc on ha estat preguntat per la situació política del seu país

Imatge d'arxiu de Carlos Baute
Carlos Baute declara amb orgull que és «opositor» i que s'implica a la situació que està vivint el seu país | EFE

El cantautor veneçolà, Carles Baute, va visitar el plató del programa 'Àrtc' de 'betevé' per presentar el seu nou treball 'De amor y dolor', un disc amb dotze cançons que contenen una barreja de ritmes urbans i de reggaeton. Durant l'entrevista Baute va aprofitar per analitzar la situació política actual que s'està vivint al seu país,Veneçuela.

Així doncs, el cantautor ha afirmat que ell és dels personatges públics que s'implica en tot allò que passa al seu país. En el cas de Veneçuela «t'has d'implicar» i ha afegit que «m'he mullat i sempre he dit que soc opositor i amb tot l'orgull». Seguint aquesta línia, ha comparat el PIB de la inflació d'Espanya que està al voltant de l'1.6 amb el del seu país que actualment se situa a l'1.600.000% i ha catalogat de «crisi total» aquesta situació.

D'altra banda, també ha manifestat que a Veneçuela, a la televisió «està tot manipulat» i ha explicat que allí no hi ha notícies de tot allò que està passant i ho ha titllat de «dictadura». També ha manifestat que per primera vegada el 90% de veneçolans s'han posat d'acord perquè volen «una Veneçuela lliure i democràtica» i ha afegit que per ell Guaidó «és el president legítim i interí».

Carlos Baute parla del seu nou CD
El cantautor veneçolà ha manifestat que el poble és sobirà i que per tant «se li ha de fer cas» | betevé

 

«El poble és sobirà»

El cantautor que porta gairebé 30 anys damunt dels escenaris, ha confessat durant l'entrevista que és un gran seguidor de la política perquè és un tema que «m'apassiona». És per això, que la presentadora del programa ha aprofitat per preguntar-li si és del que creu que «la revolució s'ha de fer als carrers» i també, si creu que «la paraula del poble va més enllà que les lleis». Baute ha contestat amb plena seguretat: «La sobirania és el poble».

El veneçolà ha explicat que és el poble «qui surt al carrer a passar-ho malament» mentre que el govern «està dins d'una bombolla on no hi ha problema» i que per tant, «no té els problemes que té la gent de carrer». Baute ha declarat que aquesta situació també s'aplica a Catalunya, «el poble és sobirà. Se li ha de fer cas» ha conclòs. 


Comentaris

envia el comentari