T'ENCANTA SÁLVAME?

Uneix-te al nou grup de Facebook per a comentar, cotillejar i disfrutar amb Sálvame. CLICA AQUÍ, t'encantarà!

URGENT

Cancel·len vols a l'Aeroport del Prat pel coronavirus

Carlos Cuevas afronta un nou repte amb l’obra ‘Galileu’

L’actor toca la guitarra en directe i interpreta a cinc personatges diferents
L'obra es pot veure des del 19 d'abril fins al 21 de maig al Club Capitol | Cedida

 

El Club Capitol acull, del 19 d’abril al 21 de maig, l’obra ‘Galileu’, dirigida per la valenciana Carme Portaceli. Es presenta com una representació contemporània que vol apropar-se als joves amb un enfoc dinàmic de la història de l’astrònom italià. 

L’actor català Carlos Cuevas, que comparteix escenari amb Oriol Guinart, Queralt Casasayas i Laura Aubert, es destapa a ‘Galileu’ com un artista polifacètic. A l’obra, que adapta el clàssic de Bertolt Brecht, se’l pot veure interpretant a cinc personatges diferents i, fins i tot, tocant la guitarra. «Toco la guitarra des de fa molts anys, però a casa meva, mai en directe. És una cosa que m’agrada i em fa especial il·lusió», comenta l’actor. Cuevas, així com la resta del repartiment, posen la nota musical a l’obra amb la col·laboració de Love of Lesbian, que ha arranjat diverses cançons per a l’ocasió.

 

Els cinc personatges interpretats per Carlos Cuevas són ben diferents, i és que el català es posa a la pell del millor amic de Galileu i també a la de l’inquisidor, que pressiona a les autoritats per torturar a l’astrònom. Cuevas mostra la seva cara més reivindicativa quan parla de la temàtica que aborda l’obra: «És radicalment contemporani, i el que explica i viu Galileu podria passar avui mateix perquè parla de com el poder ofega les idees que no l’interessen».

 

Cuevas va participar a l'obra Madame Melville | Cedida

 

Pel que fa a la seva participació en aquesta obra, Cuevas mostra la seva predilecció pels escenaris: «El teatre és el que més m’agrada, perquè és on pots ensenyar millor la feina de l’actor. És el procés més artesanal, més cuidat, la direcció és més concreta i després està el punt que dona el directe». No és el primer cop que l'actor català s'atreveix amb el teatre: va formar part de l'elenc de 'Madame Melville', al Teatre Borràs.