rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Carlos Cuevas revoluciona Instagram amb un nu integral

Els seus seguidors han fet milers de comentaris a la publicació
Carlos Cuevas a la presentació de la temporada 19 de Cuéntame | GTRES

 

Carlos Cuevas és un dels actors catalans més estimats del moment, i ho és des de fa uns anys. Tot i ser encara molt jove -té 22 anys- ja ha participat a sèries i obres de teatre molt reconegudes com és el cas de Ventdelplá, o la mítica Cuéntame, en la que està treballant actualment.

 

El cas és que l'actor té un bon grapat de seguidors i seguidores que estan molt pendents de les seves xarxes socials per conèixer més coses sobre la seva vida i seguir que fa en tot moment. Uns seguidors que segurament s'hauran quedat parats en veure l'última de les imatges que Cuevas ha publicat a Instagram. El seu primer nu integral.

 

Carlos Cuevas, al natural

L'actor és un usuari molt actiu d'aquesta xarxa social. Fotos amb amics, amb companys de feina, imatges d'ell de petit, de festa, conduint, posats professionals, etc. Tot això, i més, és el que es pot torbar al seu compte d'Instagram. Però, el que fins ara no havia estat capaç de publicar havia sigut una foto seva sense roba.

 

 

Ara per fi ho ha fet. L'actor, sense cap mena de vergonya, ha decidit que era el moment de mostrar-se al món tal com va néixer. S'ha de dir, però, que ho ha fet d'una forma en la qual no es pot veure massa detall, de fet, amb sort s'aprecia que és ell. La foto està feta de lluny, el bonic paisatge, la muntanya de Queralbs, al Ripollès, sembla més protagonista que ell a la instantània, però ha servit per revolucionar les xarxes.

 

Els seus seguidors, revolucionats

El català té gairebé mig milió de seguidors a la xarxa social i una bona part de tots ells han quedat molt sorpresos amb la foto. La publicació ha aconseguit, de moment, més de 100.000 m'agrades. A més a més, han estat gairebé 3.000 els comentaris que s'han deixat a la imatge.

 

Són moltes les persones que desitjaven que la foto s'hagués fet amb una mica més de zoom per poder apreciar millor el seu cos. «Tothom ampliant la foto», deixava escrit una persona, i sembla que és cert perquè molts confessaven que ho volien intentar. «Buscant la lupa...» o «Fes-li zoom, guapo», són alguns dels comentaris que es poden llegir.

 

Carlos Cuevas en una imatge publicada per ell a les xarxes | Instagram

 

D'altres només li escrivien paraules elogiant-lo per publicar la imatge: «Mara meva tot despullat noi», «per tu ho deixo tot» o «Ets el puto amo Carlos!!! El puto amo! La foto brutal i tenir els collons de pujarla... Pffff, simplement, FAN», són alguns d'aquests missatges.

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris