Pla del presentador Carlos Lozano en una gala de GH VIP

Carlos Lozano embolica la troca amb el feminisme

L'últim expulsat de 'Supervivientes' va fer un al·legat en arribar al plató comparant masclisme i feminisme

Carlos Lozano ha generat bastant polèmica en la seva última aparició pública després del seu retorn de l’illa de ‘Supervivientes’. L’últim expulsat d’aquesta edició apareixia al plató de ‘Connexión Honduras’ aquest diumenge a la nit per fer un repàs de la seva aventura hondurenya, que ha estat marcada pels continus enfrontaments amb altres concursants de l’illa, sobretot amb Dakota i Violeta.  Aquesta última va arribar a tirar-li terra al concursant en una de les seves últimes discussions, agressió que no va ser castigada per l'organització i que ha molestat profundament a Carlos Lozano.

Després de veure el vídeo on es repassaven les pitjors discussions de Carlos Lozano a Hondures, l’exconcursant va voler realitzar una reflexió al respecte que ha creat cert malestar: «Les coses lletges que dic estan mal dites i no es pot parlar així» començava, per tot seguit, recordar les discussions que van marcar el seu ‘reality’ a ‘GH VIP’ i que va mantenir amb Laura Matamoros, afirmant que quan discutien, ambdós s’oblidaven del gènere de cadascú: «Ens hem de començar a acostumar que no hi ha gènere. No m’agrada quan insulto i faig mal a una persona, però ja n’hi ha prou que una dona li pugui dir de tot a un home i no la inversa».

Per finalitzar el discurs, Lozano va afegir el colofó final: «No al feminisme i no al masclisme».  Una sentència que no ha deixat ningú indiferent i que ha aixecat polseguera a les xarxes socials, en què els espectadors que van seguir amb atenció el programa li han retret a Carlos Lozano el seu discurs i la seva ignorància en aspectes socials com aquest.