Pla del presentador Carlos Lozano en una gala de GH VIP

On és Carlos Lozano: preocupació màxima per la seva desaparició

El presentador fa massa temps que no trepitja un plató de televisió

Carlos Lozano està completament desaparegut de la vida pública. Ni rastre d'ell en les seves xarxes socials, ni de bon tros als platós de televisió, on li vam perdre la pista fa massa temps.

El que va ser presentador de les tres primeres edicions d'Operación Triunfo ha optat per allunyar-se dels platós i la polèmica. També de la premsa del cor, que tants diners li ha donat al llarg de la seva exitosa trajectòria televisiva.

Durant molts anys, el madrileny ha viscut gràcies a la seva bona feina com a conductor de programes de diferents cadenes. El seu particular estil i caràcter el van portar a presentar programes icònics com La Ruleta de la Suerte,Noche de Fiesta i El precio Justo.

No obstant això, en l'última etapa de la seva vida, Carlos havia guanyat rellevància com a personatge del món del cor i concursant de realities. Des de Gran Hermano VIP fins Supervivientes, on va concursar al costat d'Isabel Pantoja.

Alguns assumptes de la seva vida privada, com la seva addicció a les drogues, i les seves relacions amoroses amb Mónica Hoyos i Miriam Saavedra, es van convertir en la pedra angular de les seves darreres intervencions televisives.

Sense anar més lluny, l'última vegada que es va asseure en un plató de Telecinco va ser el passat mes de desembre de 2020. Un moment que va aprofitar per fer un repàs de la seva vida i mostrar el seu gran canvi físic després d'un temps absent dels mitjans.

Carlos Lozano, desaparegut de la televisió i les xarxes des de fa mesos

Amb 12 quilos menys de pes i un aspecte més renovat, Carlos reapareixia en Sábado Deluxe per parlar dels seus nous projectes i la seva intenció de seguir apartat de la televisió.

"En la meva vida he passat moments durs, difícils. Me'n vaig anar amb 17 anys de casa meva, perquè hauria acabat malament i he tingut molta sort. Em ve de gust anar-me'n a París o Milà i fer 'cameos' amb la moda, com quan vaig començar amb 18 anys. De zero i a començar de nou", assegurava l'exmodel.

En aquell moment, Lozano també ens va posar al dia pel que fa a les novetats de la seva vida personal. Va assegurar que la seva relació amb Miriam Saavedra va tenir diverses etapes, però descartava una reconciliació definitiva, revelant que havia conegut a una nova persona.

[Instagram] By3OQP7ivk9 [/ instagram]

En ple confinament per la pandèmia del coronavirus, el presentador va conèixer una misteriosa dona sobre la qual no va oferir molts detalls. Una situació que va posar de manifest la seva intenció de mantenir l'anonimat de la noia i salvaguardar la seva vida privada de les xafarderies.

"És una noia normal, treballa en una botiga. És molt maca, però sobretot madura i molt maca. Estem il·lusionats", assegurava el presentador. En qualsevol cas, desconeixem si la relació segueix en marxa.

El presentador no s'ha tornat a manifestar públicament al respecte. De fet, la seva última publicació en xarxes socials data del passat mes de març, una data marcada per la tragèdia en el seu cas.

Els durs cops que ha rebut Carlos Lozano durant el 2021

Aquest passat mes de març ha estat un mes negre per a l'icònic presentador. I és que ha hagut de superar dues doloroses pèrdues en tan sols un parell de setmanes.

El 2 de març, l'exparella de Míriam Saavedra reapareixia públicament per acomiadar el seu amic Àlex Casademunt, el concursant d'OT mort en un accident de trànsit. El tràgic succés va ser una raó de pes perquè Carlos Lozano decidís tornar a la televisió per mostrar la seva profunda tristesa.

De fet, es va mostrar especialment dolorit per la mort d'un jove a què considerava "un fill". Ho va fer en directe al matinal de TVE, on va deixar latent el seu afecte cap al cantant.

"És un dolor gran, era com el meu nen. És una cosa horrible i molt dur d'assimilar [...] És com si hagués marxat un familiar. Era un gran treballador, molt divertit, un gran artista i molt bona persona", recordava visiblement afectat.

Per si no fos suficient, pocs dies després, el presentador va haver d'assimilar una altra dura pèrdua. En aquesta ocasió, la d'un ésser estimat molt directe: la seva germana María Pilar Lozano, de 65 anys.

La seva última publicació al Twitter és, precisament, d'aquesta data. El 17 de març, el presentador va voler agrair el suport rebut per després desaparèixer definitivament de les xarxes.

"Vull donar les gràcies a totes aquelles persones que m'escriviu donant-me forces per la mort de la meva germana. La meva família i jo us agraïm les mostres d'afecte rebudes. Una abraçada enorme per a tots", escrivia per a major preocupació dels seus fans.

[Tweet] 1372277387904303106 [/ tweet]