ÚLTIMA HORA

➡ El TSJC manté provisionalment la convocatòria d'eleccions a Catalunya per al 14-F

Carlos Lozano deixa temporalment de la televisió

«Marxa perquè necessita tranquil·litat. No pot continuar així, està massa alterat», va explicar el seu company Kike Calleja

Carlos Lozano
Carlos Lozano deixarà temporalment la televisió | Telecinco

Hores baixes per a Carlos Lozano. El popular presentador de Telecinco ha dit prou i sembla que els durs enfrontaments viscuts aquesta setmana al plató de 'GH VIP' l'han acabat sentenciant. La decisió de Lozano, doncs, ha estat tant taxativa com sorprenent: deixar temporalment la televisió.

L'excol·laborador de 'Sálvame' hauria estat força temps meditant la decisió, tot i que finalment ha optat per la via més dràstica de totes. Ahir mateix el popular presentador va fer oficial que abandonava temporalment el món de la televisió. 

 

«Lozano no pot continuar així»

Va ser el seu amic Kike Calleja qui va anunciar la decisió de Lozano. «Lozano marxa perquè necessita tranquil·litat. No pot continuar així, està massa alterat i està donant una imatge pública que dista molt d'ell i que no li agrada», va explicar Calleja.

Segons va prosseguir el col·laborador de 'Sálvame' i amic personal de Lozano, la decisió és només temporal. L'estrès hauria jugat un paper cabdal en la decisió d'un Lozano que «necessitava» prendre aquesta directriu: «Ha pres una decisió: apartar-se temporalment de la televisió, però no abandonar-la»

Carlos Lozado en el programa Deluxe
Carlos Lozado ha optat per deixar la televisió  | Cedida

 

L'enfrontament amb Belén Esteban, clau

La crisi de Lozano té un inici molt clar, segons Calleja. La pugna amb Belén Esteban al plató de ‘GH VIP: El Debate’ va resultar clau perquè Lozano decidís deixar la televisió. Segons el mateix Calleja, Lozano es va veure posteriorment per televisió i, en veure la imatge que estava donant, va comunicar als seus companys que volia deixar temporalment aquell món.

Lozano, de fet, va etzibar-li a Belén Esteban durant la pugna que portava «20 anys parlant d'un torero», quelcom que va provocar que Esteban insultés greument Lozano. La pugna, vista en perspectiva, no va agradar gens a un Lozano que va prendre la decisió més dràstica de la seva dilatada carrera. 

Ara, doncs, caldrà esperar «un temps» per veure Lozano altra vegada a Telecinco.            


Comentaris

envia el comentari