IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya es blinda amb tancament de fronteres i confinament per municipis els caps de setmana

Carlos Navarro apareix després de la seva detenció amb uns poemes dedicats als seus fills i a la seva exparella

'El Yoyas' va ser detingut per un presumpte cas de violència de gènere

Yoyas
Carlos Navarro, 'el Yoyas', reaparece tras su detención   | Xarxes socials

Carlos Navarro, 'el Yoyas' va reaparèixer fa poc als mitjans de comunicació, involuntàriament, després de saber-se la informació que la seva dona, Fayna, el va denunciar per un presumpte cas de violència de gènere. Fins al moment ell s'havia mantingut molt al marge de la situació i també de la vida pública, però sembla que ara la cosa ha canviat.

Carlos Navarro ha deixat a les seves xarxes socials un missatge poètic i misteriós alhora, unes paraules que sembla que ha escrit com a descripció de si mateix. També amb missatges dedicats a la seva dona i als seus fills. Fins al moment també s'havia mantingut allunyat de les xarxes.

Es defineix amb un poema

Utilitzant uns bonica versos ha volgut mostrar el que en aquests dificils moments li passa pel cap: «en la solitud de la meva habitació hi havia un guanyador discutint amb un perdedor. El problema és que només estava jo. No sabia si fer-li cas al meu cap o escoltar el meu cor, si fer-ho amb la veïna o llançar-me pel balcó».

Imatge de Carlos Navarro, el 'Yoyas'
Imatge de Carlos Navarro, el 'Yoyas' | facebook

«Jo no sóc tan dolent. Jo no sóc tan bo. Poques vegades el primer i no sé si boig o amb seny. No sóc un immens mar. No sóc un cabalós riu. Només un trepitjat toll, de vegades odiat i unes altres estimat, que quan s'asseca queda en l'oblit. Viu buscant-me mentre camino perdut», són algunes de les paraules de Carlos.

Una dedicatoria als seus fills

Però no només va voler parlar d'ell mateix amb les seves paraules. També ha volgut dedicar algunes frases als seus fills: «El vostre present, el meu futur. El meu etern somni, el vostre etern malson. El vostre ésser, la meva vida. La vostra sang, la meva. Els vostres cors, la meva família. Les vostres penes, les meves espines. Les vostres vides, la meva alegria. Nascuts per viure, vivim per morir, no sense abans estimar i sentir».

A més, amb aquestes paraules volia deixar-los clar que passi el que passi ell sempre estarà per quan el necessitin: «Recordeu-me, sempre existiré. Estimeu-me, no m'adoreu. Valoreu-me, no em jutgeu. Viviu, no m'oblideu. Busqueu-me, em trobareu. Crideu-me, acudiré. Però suporteu sense dolor l'enorme frustració de parlar-me i que no contesti, d'obrir els ulls i deixar de veure'm, de viure i no tenir-me. Del vostre pare que us estima».

Carlos Navarro junto a su pareja Fayna de jóvenes.
Carlos Navarro amb la seva parella Fayna fa una anys. | Twitter

Les últimes paraules, per Fayna

Però 'el Yoyas' no va acabar aquí, i va acabar amb una cançó que  molt probablement estava dedicada a la seva dona: «Al caure la nit miraré al cel buscant aquest buit deixat per tu. I és que no em crec que tu siguis aquesta. I en obrir els ulls decoraré el cel esperant que tornis de nou a tu i que no em tractis com a un personatge d'un d'aquests llibres que t'agrada escriure».


Comentaris

envia el comentari