Carlos Olalla passa d'actor a 'El Príncipe' a guanyar-se la vida al metro de Madrid

Va declarar que no tornaria a actuar fins que es reduís l'IVA cultural

L'actor espanyol Carlos Olalla. | Ver Tele

Probablement a pocs els hi sonarà d'alguna cosa el nom de Carlos Olalla, encara que és possible que molts el recordin pels seus papers en ficcions com 'Velvet', 'La Embajada' o 'El Príncipe'. El veterà actor espanyol ha sorprès a molts al metro de la capital espanyola, on ara es guanya la vida recitant versos. Olalla viu una situació realment difícil, encara que sembla que es tracta d'una decisió pròpia, ja que va declarar que no tornaria a pujar als escenaris fins que es reduís l'anomenat «IVA cultural». En qualsevol cas, l'actor busca el costat positiu assegurant que «a vegades cal baixar dels escenaris per no perdre contacte amb la realitat».

 

 

«Crec que el que estem fent és una cosa molt digne que reflecteix la situació per la que passem la majoria d'actors i actrius», i aclareix que «en la nostra fam i en la nostra dignitat manem nosaltres, no ells, i això és l'únic que ens queda ». La mare de Carlos, Cristina Maristany, també afronta la situació amb enteresa, i explica «no m'espanta res ser pobre, ho reconec amb orgull» i reconeix que d'altra banda recitar al Metro no és tan dolent, ja que sempre obtens «Una calor humà, una resposta increïble».

«Per què estan criminalitzant la cultura? Perquè no volen que la gent pensi. Què podem fer els actors i actrius? Lluitar perquè la gent pensi »denúncia Olalla.


Comentaris

envia el comentari