Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Carlos Sobera

Carlos Sobera ja sap amb qui viurà el nou bebè a partir d'ara

Sobera confirma la notícia que suposarà un canvi substancial per al bebè

Carlos Sobera està feliç després de veure la seva amiga Lidia Torrent donar a llum la seva primera nena de la manera més satisfactòria. La filla de Lidia venia al món fruit del seu amor amb el model i exfutbolista Jaime Astrain. Tots dos estaven molt feliços, segons s'ha pogut comprovar a les xarxes socials d'aquests dos famosos 'influencers'.

Carlos Sobera ja sap el nom de la petita: Elsa, en honor a l'àvia materna, la model i expresentadora de televisió Elsa Anka. La veritat és que Sobera té una gran estima a Lidia Torrent perquè van treballar durant molt de temps a First Dates braç a braç.

Carlos Sobera ja sap amb qui viurà la petita

El comunicador estava ansiós per confirmar que tot ha anat bé. La veritat és que, els últims dies, tant Lidia com la seva parella han compartit amb els seus milers de seguidors diversos moments tendres amb la seva filla Elsa. La realitat és que sempre hi estan atents perquè no li falti de res.

Tot i això, com que ha estat alguns dies massa ocupada, Lidia ha aclarit la seva absència de les xarxes. «Des que va néixer, només he fet servir el mòbil per fer-li fotos i he estat 'out' de la resta», confessava la 'influencer' en les seves històries d'Instagram.

Molta gent està atenta a les evolucions de la petita Elsa. I així, l'amiga de Carlos Sobera els ha deixat clar als seus més de 300.000 seguidors que tot està bé. Si està una mica aïllada de les xarxes socials és perquè la seva petita li treu molt de temps.

Lidia Torrent pletòrica després d'explicar a Carlos Sobera que està tot llest

Alhora, Torrent explicava a la seva família virtual que no podia ni descriure què sentia quan tenia als braços la seva petita. Sens dubte, no ho oblidarà en tota la vida. Durant aquests dies, Lidia ha pujat diverses fotografies, la primera era una que no mostrava la careta de la seva filla. Uns dies més tard, en publicava una altra agafant-la en braços i donant-li mamar abans d'anar al pediatre per veure com estava físicament la petita.

La companya de Carlos Sobera ha agraït a tots els seguidors del compte d'Instagram els milers de missatges d'afecte que ha rebut i les felicitacions per la bona notícia. «Gràcies pel vostre afecte virtual, us asseguro que hi arriba», deia emocionada la filla d'Elsa Anka a les seves xarxes socials.

La nova cambra de la petita Elsa que ha sorprès tothom

Jaime Astrain també ha volgut explicar als seus com està la nena després de passar pel pediatre i ho ha fet amb tota la sinceritat del món. «La nena està perfecta, pesa una mica més del normal, així que meravellosament bé», deia ple d'emoció.

Fa unes hores, Lidia ha sorprès tothom en revelar com ha quedat la decoració de la cambra de la seva petita. Elsa ja està a punt perquè hi passi els seus primers anys de vida. Aquest lloc de la casa ha provocat una gran curiositat entre els seguidors de la 'influencer'.

Així doncs, ha explicat com ha realitzat la decoració de les parets: el paper escollit o els quadres que ha col·locat a l'habitació de la petita. Amb tot, Lidia ha optat per una decoració minimalista, alhora que elegant. Va triar un paper a ratlles molt fines i amb trets cromàtics que la fan molt especial. A més, els mobles blancs combinen perfectament amb els colors de la paret. Sens dubte, l'estil nòrdic caracteritza aquesta habitació que Lidia i la seva parella Jaime Astrain li han assignat al seu bebè.