Carlos 'El Yoyas' es defensa de l'acusació de Fayna: «No hi ha hagut amenaça ni agressió física»

L'exconcursant de 'Gran Hermano' ha volgut sortir al pas de les acusacions

Imatge de Carlos Navarro, el 'Yoyas'
Imatge de Carlos Navarro, el 'Yoyas' | facebook

Hores baixes per ‘El Yoyas’. Carlos Navarro, qui va saltar a la fama pels «placa, placa» i l'ampli ventall de «yoyas» que propinava a ‘Gran Hermano’, està passant per un moment d’allò més complicat.

Aquest, de fet, porta diversos dies a l’ull de l’huracà després d’haver estat denunciat per la seva exdona Fayna Bethencourt, per «amenaçar greument a la meva actual parella».

‘El Yoyas’ ho nega

«No hi ha hagut amenaça ni agressió física», ha explicat Carlos ‘El Yoyas’ al portal ‘Vanitatis’. Entestat en la seva defensa, l’excol·laborador de Telecinco ha al·legat «porto tres mesos sense veure ni la Fayna, ni als meus fills».

Així mateix, aquest prossegueix en la seva explicació afirmant: «Potser m’ha denunciat per la trucada de telèfon que li vaig fer... I només vaig dir-li que em semblava una decepció».

«Si ella em parla d’algú i jo li dic que me’l passo per allà i que li rebento el cap. He amenaçat a la meva dona?», clausura ‘El Yoyas’.

Fayna i 'El Yoyas'
Fayna i 'El Yoyas' en una imatge d'arxiu   | Lecturas

 

«Se sabrà tot»

És l’advertència que ha llançat ‘El Yoyas’ quan ‘Sálvame’ li ha preguntat per l’afer. Carlos Navarro, qui ha afirmat que «ja m’han trucat molts mitjans», al·lega també que «quan hi hagi una sentència, faré una roda de premsa amb els meus advocats i s’aclarirà tot i se sabrà tot».

Finalment, Navarro ha optat per seguir amb la seva particular defensa amb una rèplica de preguntes. «He amenaçat a una tercera persona que és un tio —referint-se a l’actual parella de Fayna— i que, segons ella, és més gran que jo. Aleshores, on està el problema?».

«Aquí l’únic que hi ha hagut és coacció, fins i tot, amenaça», ha tancat ‘El Yoyas’ mentre explicava que «el més important» són els seus fills i que, per tant, no volia «entrar-hi més, perquè es podia interpretar malament tot plegat».  


Comentaris

envia el comentari