Carlota Corredera defineix a Ana Rosa a l'última entrega de la docu-sèrie: «Negacionista»

L'últim discurs de la presentadora l'ha dedicat a repassar el tipus de negacionistes que hi ha

L'última entrega de 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva' ha estat protagonitzada per una arrencada d'infart i que ha precedit l'arribada de Rocío Carrasco a les instal·lacions de Mediaset. Carlota Corredera ha iniciat les emissions des d'un dels terrats de la cadena, dient que era un lloc alt i que feia por, però que donava la visió suficient per veure el treball que s'ha fet des de la màxima perspectiva. A més d'això, la presentadora ha volgut resumir els tipus de negacionistes que s'han descobert a través de l'emissió d'aquests especials.

Corredera ha dit que hi ha dos tipus de negacionistes, referint-se a totes aquelles persones que encara segueixen dubtant de Rocío i que, fins i tot, arriben a desmentir-la i invisibilitzar-la públicament. El primer tipus de negacionistes, ha dit, que són aquells que ni tan sols s'han vist els capítols de la sèrie documental, però que, tot i així, s'han permès la llicència d'opinar, tergiversar i intentar girar una altra vegada la truita en contra de la víctima.

El segon tipus de negacionistes són aquells que sí que han vist la sèrie, però que de la nit al dia, han deixat de parlar en els seus programes de contingut que s'ha anat descobrint setmana rere setmana. Carlota considera que això ha passat perquè sabien que, si seguien parlant i comentant el contingut, haurien d'acabar donant la raó a Carrasco i això els supera moralment. Amb aquestes pistes no hi ha dubte que a qui es referia és a Ana Rosa Quintana i a tot el seu equip.

Ana Rosa comentava diàriament en el seu matinal el contingut de la docu-sèrie i qüestionava d'una forma bastant vetllada el contingut i el testimoni de Carrasco. Tant és així, que va fitxar la seva filla Rocío Flors sota el pretext de parlar de 'Supervivientes', però que en veritat només la utilitzava per defensar el paper d'Antonio David Flores. El més curiós ha estat que, de cop, s'ha deixat de parlar de la docu-sèrie i ja ni tan sols s'anomena, tot i que el programa de Rocío Carrasco forma part de la mateixa cadena.

Aquest detall no ha passat desapercebut per a ningú. De fet, a les xarxes socials ja fa dies que manifesten el mutisme absolut de Quintana i també de tots aquells col·laboradors que treballen diàriament en el seu format. Per ser certs, hem de dir que no tots els seus tertulians hi han jugat en contra i que, en la mesura del possible, han intentat fer visible la causa de Carrasco i de moltes altres dones que estan patint el mateix que ella va viure.

Una guerra entre productores

Segurament hi ha un motiu que ha provocat que Ana Rosa deixés de parlar de la docu-sèrie. Aquest no pot ser altre que les contínues indirectes de Carlota a la seva companya de cadena i que també s'han vist reforçades per Jorge Javier Vázquez, que a 'Sálvame' va dir que si Ana Rosa seguia parlant de la productora dels seus programes, es declarava la guerra i ja no hi havia marxa enrere.

Quintana ja no vol participar en una guerra dins de la cadena i per aquest motiu s'ha retirat de la causa, segurament donant la raó a tots aquells que consideren que no ho ha fet bé. Ana Rosa ha invisibilitzat la causa i això no ha agradat gens a la cadena per a la qual treballa, que s'ha bolcat des del primer dia en el testimoni de Carrasco i que condemna tots aquells que l'han intentat qüestionar.


Comentaris

envia el comentari