Carlota Corredera a 'Sálvame'

Carlota Corredera, avergonyida en veure's a la sèrie de Rocío Carrasco

La presentadora reconeix que mai ha trucat als advocats de Rocío Carrasco per contrastar la informació d'Antonio David Flores

Carlota Corredera ha viscut una de les nits més intenses des que va començar a presentar la docusèrie de Rocío Carrasco. En primer lloc, ha informat sobre la demanda d'Antonio David a la productora del programa i a Mediaset. La presentadora ha manifestat que «estem desitjant col·laborar amb la justícia. Tant de bo fos demà el judici».

En segon lloc, ha volgut defensar a la protagonista de la docusèrie i ha revelat totes les mentides de l'excol·laborador. I, en tercer lloc, ha demanat perdó per unes imatges en què apareix parlant amb Antonio David sobre els conflictes amb Rocío.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Les imatges que avergonyeixen a Carlota

La sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' està desemmascarant a Antonio David i a gran part de la família de Carrasco, però també a la justícia i als mitjans de comunicació. En concret, ha demostrat que molts mitjans han donat visibilitat a la versió d'Antonio David sense contrastar la informació; Lydia LozanoMaría Patiño, Antonio Rossi i Kiko Matamoros són algunes de les cares de Telecinco que han quedat en evidència davant el públic.

Ara, Carlota Corredera també està en el punt de mira després d'emetre's unes imatges de 'Sálvame' en què apareix Antonio David explicant que Rocío li deu una gran quantitat de diners per judicis perduts. Així doncs, Carlota Corredera apareix amb una calculadora per corroborar que, presumptament, Rocío li deu 200.000 euros.

Carlota Corredera no ha dubtat en reconèixer el seu error. En concret, la gallega ha manifestat: «He sentit vergonya veient l'episodi d'avui. Per què? Perquè és un episodi en el qual aparec presentant aquesta roda de premsa en la qual Antonio David ens pren el pèl. A part, que em dono per al·ludida quan Ana Isabel li pregunta a Rocío: 'Quants periodistes han trucat al teu advocat per contrastar la versió que s'estava donant als platós?' i ella contesta: 'Cap'».

Tanmateix, ha afegit: «De veritat, entenc que hi ha gent que, tot i que portem 11 episodis, segueixen tenint els seus dubtes... que la gent és lliure de pensar el que li doni la gana, però jo crec que arribats a aquest punt hem d'aprendre».

És més, la presentadora no ha dubtat a exposar: «Hem d'aprendre i entonar el 'mea culpa'. Qui no vulgui entonar-lo és que li falta una miqueta d'humilitat o d'autocrítica, o de les dues coses. Jo crec que una persona que està explicant coses tan greus, quan aquest home ha estat als platós en els quals hem treballat tots, en les revistes que tots hem comprat i els continguts que hem donat als nostres programes... Home, cal tenir una mica de punt d'honor».


En aquest punt, Carlota ha tingut unes paraules per a Paloma García Pelayo, que ha estat de les poques periodistes que ha carregat contra la versió d'Antonio David amb documentació: «Ets exemple d'una persona que sí que ha qüestionat a Antonio David amb papers i documents, i que, a més, t'ha mentit a la cara en més d'una ocasió».

Paloma García Pelayo ha assegurat que «en la meva cara i amb la complicitat de la resta. Cal dir-ho, però, bé, no passa res. Durant un temps vaig ser enganyada, ho he dit diverses vegades, fins que el vaig descobrir. Puc dir clarament que he tingut molta més relació i molt més tracte amb ell que amb Rocío Carrasco».

El públic aplaudeix l'actitud de la presentadora

Després de reconèixer el seu error i declarar sentir vergonya per les imatges en les quals s'ha vist, el públic ha aplaudit l'actitud de Carlota Corredera a les xarxes socials:

    «Gràcies. Ho has entès tot. Rectificar és de savis i d'errors en tenim tots».
    «Bravíssima, Carlota. Que s'ho apuntin Gema López i María Patiño».
    «Almenys reconeix els errors, sort. La premsa ha estat còmplice d'aquesta història».
    «Carlota és la presentadora de l'any».
    «Carlota Corredera, simplement gràcies».
    «L'autocrítica que ha fet és un 'sí' molt gran per a ella».