Muntatge fotogràfic de Carlota Corredera i Jorge Javier Vázquez

Carlota Corredera es confessa amb Jorge Javier: «Un desgast personal i professional»

Carlota Corredera ha pogut parlar amb Jorge Javier, que encara es troba de vacances, i s'ha esplaiat amb ell

'Sálvame' no travessa el seu millor moment. Per això, tant Carlota Corredera com la resta de l'equip senten una gran pressió per tirar endavant el programa. Tant és així, que ha arribat un moment en què la presentadora ha tocat fons, completament superada per la situació i les crítiques constants.

Amb llàgrimes als ulls, la gran defensora Rociíto reconeixia que «aquest estiu, personalment, l'estic vivint com el meu pitjor estiu a 'Sálvame'».

Així s'ho ha confessat en directe al seu company i amic, Jorge Javier Vázquez, que encara segueix de vacances. Ell també viu amb gran preocupació el que succeeix en la qual sempre ha estat casa seva, televisivament parlant.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Un moment de gran desgast professional i personal», assegura Corredera. No obstant això, Jorge ha volgut animar-la assegurant-li que «això també passarà».

I és que el presentador ja ha estat en les sabates de la seva companya, tot i que «no recorda un terratrèmol tan profund». Per la seva banda, Carlota reconeixia que per a ella tot començava després de la seva gran implicació en la docu-sèrie de Rocío Carrasco.

I és que això li ha portat a perdre credibilitat i ser apallissada per l'audiència. «Està disgustada amb totes les crítiques que està rebent», asseguren fonts properes a la televisiva.

«No s'esperava per a res que molts no l'hagin donat suport en la seva decisió a l'hora de posicionar-se incondicionalment amb Rocío Carrasco». I és que gran part de l'audiència s'ha girat contra ella, atacant-la personal i professionalment.

Segons sembla, «Carlota creia que tenia més influència entre els seus seguidors, que eren moltíssims. I en cap moment va pensar que podia donar-se la situació actual». Especialment, per la forma en què pot afectar la seva carrera.

«Davant de les càmeres, mai ho reconeixerà. Prefereix aparentar la sensació que no li dona importància, però no és així, està fastiguejada i preocupada». A això se suma que molts la consideren la principal responsable de les baixes xifres d'audiència de 'Sálvame'.

Jorge Javier li envia tot el seu suport a Carlota Corredera

No obstant això, ella sempre ha defensat el seu dret a la llibertat d'expressió. «Quan hi ha gent que diu que se censuren o silencien determinats debats, és que per a mi, personalment, la violència de gènere no admet cap debat», sentenciava.

Per la seva banda, Jorge Javier ha volgut donar-li un gran consell. «Jo he passat diverses d'aquestes i el millor és reconèixer-ho i no intentar esquivar la crisi. Agafes aire i impuls», assegurava.

«Em sembla valent dir que no estàs bé, em sembla un gran senyal de valentia», valorava el presentador. I és que ell entén perfectament el que està passant.

«És una situació que no només implica als que la vam viure, sinó a tota la família. Quan un està sol es viu amb més tranquil·litat, però si tens gent al teu costat, intentes que no pateixin», ha matisat.

A més, Vázquez ha volgut enviar als seus companys un missatge esperançador: «El fet que t'estiguin donant hòsties sense parar, ja que és ara, cal passar-lo, ja trobaran a una altra».

«Quan et va bé, ets notícia i quan tens una ensopegada, és lògic que també ho siguis. Aquestes coses t'ensenyen moltíssim». Mentrestant, Carlota segueix remant a contracorrent cada dia per aixecar les quotes i guanyar-se novament a l'audiència.

«Nosaltres venim aquí cada dia, des del 2009, que des d'aleshores no hi ha hagut vacances, no hem parat mai», manifestava fa poc en defensa del seu equip.

«Aquest programa i la seva maquinària, i les 130 persones que estan darrere, cada dia s'aixequen per fer-ho el millor que podem, el nostre treball és entretenir a la gent».

D'aquesta forma, demanava respecte al seu treball «perquè d'aquest programa mengem moltes persones des de fa molts anys. No sé quant temps ens queda, però el que ens quedi, intentarem fer-ho sempre el millor possible», concloïa mitjançant una declaració d'intencions.