Carlota Corredera, contra la germana d'Olga Moreno: «Quan em mires...»

La presentadora de 'Sálvame' fa tot el possible per defensar a Rocío Carrasco i totes les dones que pateixen violència de gènere

Carlota Corredera és l'encarregada de presentar la sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', que està sent líder d'audiència a Telecinco.La presentadora confia en el testimoni de Rocío i, per aquest motiu, sempre surt en la seva defensa quan apareixen els detractors. Ara bé, Corredera està sent molt criticada a les xarxes socials, i fins i tot rep insults. És més, Raquel Moreno, germana d'Olga Moreno, ha volgut enviar-li una advertència.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El missatge de la família Moreno

Rocío Carrasco ha trencat el seu silenci amb la sèrie documental i ha volgut posar en el punt de mira a Antonio David Flores, però també a la seva dona Olga Moreno. Així doncs, la protagonista, que ha aportat diverses proves, ha posat en dubte la versió d'Olga.

Rocío Carrasco assegura que la imatge que ha volgut donar Olga de 'mare coratge', no és real. Per aquest motiu, els usuaris de les xarxes socials, i fins i tot els col·laboradors de 'Sálvame', han acusat de mentidera a la dona d'Antonio David. 

Amb tot això, Raquel Moreno ha volgut sortir en defensa de la seva germana i ha deixat un missatge a Twitter dirigit a Corredera: «Aquesta senyora està obsessionada amb la meva germana i la nostra família. Carlota, vaig darrere teu també!!! És vergonyós que davant de milions de persones estiguis dient tantes barbaritats. Diu que és feminista? De què? Si no para de carregar contra la meva germana i amb Rory. AIXÒ ÉS UNA ADVERTÈNCIA».

A més, ha afegit: «No parlis de la meva neboda Lola que té 8 anys i li esteu fent molt mal. Per què no parles de la teva filla? Per què no parles del teu marit? Sort que cada dia hi ha més persones que quan et veuen decideixen treure Telecinco. Quin tipus de periodista i presentadora ets? INCREÏBLE».

Corredera decideix contestar

Carlota no s'ha tallat ni un pèl i ha fet tot el possible per defensar a Rocío Carrasco. De fet, en més d'una ocasió ha carregat contra Antonio David Flores, els 'negacionistes' i els col·laboradors de Telecinco que constantment posen en dubte el testimoni de Rocío.

La presentadora no s'acovardeix davant els insults i crítiques que rep a les xarxes socials. Així doncs, ha volgut contestar al missatge de Raquel Moreno a través del seu compte d'Instagram, on ha publicat una fotografia en què apareix molt seriosa i en el peu de foto ha manifestat: «Quan mires directament al patriarcat».

Carlota Corredera no ha deixat indiferent als seus seguidors i detractors. Aquests últims han tornat a carregar contra ella, però hi ha molta gent que li dona suport:

  • «Al destí li demanaria que en la meva vida, i en la de tots, hi hagués moltes Carlotas Correderas. Gràcies infinites. Sé que dorms amb la consciència tranquil·la, sense hipoteques ni reserves (A veure si molts de la teva professió poden dir això)».
  • «Gràcies infinites, Carlota. Tant de bo puguem destruir el patriarcat, la maldat i la injustícia, en qualsevol de les seves formes».
  • «No canviïs mai i gràcies per alçar la veu per tantíssimes dones. T'adoro i t'estimo, per donar veu a totes les dones».

Comentaris

envia el comentari