Carlota Corredera somrient en un 'photocall'

Carlota Corredera esclata contra alguns col·laboradors de Telecinco

La guerra està servida entre ';El programa de Ana Rosa' i 'La Fábrica de la Tele'

La disputa entre 'El programa de Ana Rosa' i la productora, 'La Fábrica de la Tele', que s'ha encarregat de realitzar la docu-sèrie sobre la vida Rocío Carrasco, segueix sumant situacions carregades de tensió. Si era Jorge Javier Vázquez qui atiava l'actitud d'Ana Rosa Quintana per treure la cara per Rocío Flores, ara li ha tocat el torn a Carlota Corredera, que li ha tirat un dard enverinat a la seva companya de cadena.

En el previ de l'episodi 10 de la docu-sèrie sobre la filla de 'la més gran', la presentadora gallega enviava un dur missatge, escrit pels directors de la sèrie (Óscar Cornejo i Adrián Madrid), contra alguns «periodistes i col·laboradors d'aquest canal», acusant-los de negacionistes. «Estimats negacionistes, sento dir-vos que aquesta nit perdreu una nova batalla i ja en van deu de deu. Quan Rocío va explicar que el seu exmarit la maltractava van dir: Sí, d'acord, però per què no veu als seus fills? Quan va relatar amb tot el seu dolor que la seva filla l'insultava i li pegava, van dir: 'd'acord, però, i el seu fill David què li ha fet?», Començava el seu 'speech'.

El dard de Carlota Corredera a Ana Rosa previ a l'episodi 10

«Doncs bé, ha arribat l'episodi 10, el qual aclareix els dubtes dels negacionistes. Bé, l'últim fins al moment perquè ja sabeu que diuen A i quan veuen que no és A diuen que és B, i sinó C i sinó Z .... La qüestió és seguir maltractant-la. I suposo que ja sabeu que quan parlo de negacionistes no em refereixo només a senyors que sostenen un cartell, parlo de periodistes, col·laboradors d'aquest canal i d'altres, o de grans comunicadors als quals sembla que els fa ràbia no haver pogut comptar ells aquesta història i es dediquen a dinamitar-la... Sí, negacionistes, veureu a Rocío feliç, així que podeu començar a preparar les vostres rebequeries per deixar-la anar ara en xarxes o demà en els vostres programes...», ha acabat el seu discurs.

[Tweet] 1392575317940768772 [/ tweet]

Molts apuntaven que aquest era un dard directe contra Ana Rosa Quintana, ja que, segons després, es va emetre un vídeo del dia del casament de Rocío amb Fidel Albiac i, després de visionar-lo, es podien escoltar les crítiques de Beatriz Cortázar i d'Alessandro Lequio, dos col·laboradors estrella del programa matinal.

La veterana presentadora no comprèn els atacs dels seus companys de cadena

Beatriz Cortázar parlava així del casament: «A mi m'ha sorprès molt l'espectacle festiu del casament tenint aquest drama amb els seus fills...». «Que una mare no convidi a la seva filla al seu casament..!», Exclamava Alessandro Lequio contra Rocío. I per acabar, la presentadora afirmava el següent: «Rocío Carrasco el que ha obert és la caixa dels trons».

La periodista no comprèn el motiu d'aquests atacs dels seus companys de Telecinco per oferir una versió diferent d'allò que opinen ells sobre les vivències de Rocío Carrasco, i està molt enfadada per la deriva que han pres els esdeveniments en els últims temps.

Ana Rosa, absent aquesta setmana a la secció de cor

Al seu torn, Ana Rosa ha fitxat com a col·laboradora a Rocío Flores , la filla de la gran protagonista de la docu-sèrie que continua impactant a tota l'audiència. Una incorporació per comentar el que passa cada dia a 'Supervivientes', amb el focus posat en l'opinió que té la neta de Rocío Jurado sobre la dona del seu pare, Olga Moreno .

La curiosa anècdota de la setmana la va protagonitzar la pròpia Ana Rosa , Que aquest dijous no es va asseure a la secció de cor del seu programa, potser per no respondre a aquestes crítiques de Carlota Corredera contra alguns companys de la cadena. Segons el portal 'Informalia' , la veterana periodista no s'ha quedat callada i ja ha remès les seves queixes a la 'cúpula' per aquests atacs indirectes de la presentadora de 'Sálvame' i 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.