Primer pla de Carlota Corredera somrient

Carlota Corredera demana ajuda per tornar a Telecinco

Qui va ser directora de 'Sálvame' ha coincidit amb les seves antigues companyes en una cita molt especial

Carlota Corredera és un dels grans pilars mediàtics de la companyia de Mediaset España. Tanmateix, va posar punt final a la seva etapa com a directora al programa Sálvame, on va passar grans moments professionals i personals. Tant que, fins i tot quan se'n va anar, la seva absència es va fer notar.

Però ara la cadena està passant per canvis molt importants: Paolo Vasile s'acomiada de l'empresa després de més de 20 anys al capdavant. I ara el rumb de la companyia sembla molt incert per a tothom.

Tot i això, entre tanta confusió hi ha temps per a les celebracions. Així és, parlem de la festa d'aniversari de Belén Esteban, la qual està sempre marcada al calendari i ningú vol perdre's.

'Storie' de Belén Esteban amb les seves companyes de Telecinco durant el seu aniversari
Anabel Pantoja amb les altres noies gaudint de l'aniversari de la col·laboradora | Instagram

I és que la col·laboradora de Telecincoha tingut una grata sorpresa aquest any. Sí, perquè moltes de les seves amigues li han preparat una festa que no s'esperava per res.

Així, Carlota Corredera es trobava entre les assistents i organitzadores. A més d'Anabel Pantoja, Eugenia Martínez de Irujo, David Valldeperas i, òbviament, el seu marit Miguel. Vaja, que no hi ha faltat la música, el menjar i la bona companyia.

La 'princesa del poble' no estava passant pel seu millor moment per celebrar el seu 49è aniversari, ja que està passant per una xacra de salut. Per això, Carlota Corredera ha esdevingut un gran suport, influint en el seu benestar i estat d'ànim.

«A partir d'ara em sento com les de Sexo en Nueva York, no vull que em diguin Belén, que em diguin Carry», deia la col·laboradora fent broma Anabel Pantoja, amb qui manté una estreta relació.

Carlota Corredera té nous projectes entre mans

Fa poc temps, Carlota Corredera presentava un dels nous programes que més prometia a la cadena: ¿Quién es mi padre?. Un programa en què indaga sobre la paternitat de fills perduts i oblidats de cares conegudes.

No obstant això, aquest espai va finalitzar dissabte passat sense cap comiat per part de la periodista. Una gran producció que ha fet molta pena a tots els seus treballadors i col·laboradors a causa de l'esforç i investigació que hi havia al darrere.

Carlota Corredera
Aquest va ser el darrer projecte televisiu en què va estar immersa Carlota Corredera | TELECINCO

«Ha estat un regal professional molt gran donar la cara per la feina impecable de l'equip de ¿Quién es mi padre?», escrivia al seu compte d'Instagram. Per tant, aquestes són les úniques paraules que podrem llegir o sentir sobre el seu, de nou, efímer pas com a presentadora.

«Tant de bo tornar a coincidir molt aviat amb tots i totes, sou uns 'cracks'! He après i gaudit moltíssim d'aquest format. El primer després de deixar Sálvame, ha estat una aventura xulíssima», afegia.

Al final, Carlota Corredera enviava unes paraules de comiat a tota la seva audiència. «Per cert, un programa que va ser líder de la seva franja en tres de les quatre emissions de 'prime time'. Gràcies per acompanyar-nos, el plaer ha estat nostre», prosseguia.

D'aquesta manera, enviava un missatge indirectament als alts comandaments de la cadena, els quals decidien posar fi a la seva emissió. Potser Carlota, a la festa de Belén va parlar del tema i va demanar consell a les seves amigues. El seu darrer missatge ho deixa clar, vol seguir a la cadena, i està buscant ajuda per aconseguir-ho.

No obstant això, ja la van apartar un cop d'un dels programes estels pel seu suport a Rocío Carrasco. I tot per la posició profundament feminista que va adaptar, cosa que no en va agradar a molts per desgràcia. La seva professionalitat i el seu estil ja sembla poc encaixar a l'empresa.