Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb un primer pla de Carlota Corredera mirant a càmera

Carlota Corredera dicta sentència després del final de 'Sálvame' i assenyala Telecinco

La presentadora parla clar sobre el final del programa que els ho va donar tot

Carlota Corredera va ser una de les grans cares de 'Sálvame'. La presentadora abandonava el format després de 13 anys al comandament. I, des de llavors, sembla que la de Vigo no ha tornat a trobar el seu lloc a la televisió.

Tot i que tornava a provar sort amb el format '¿Quién es mi padre?', el programa acabava sent cancel·lat pel fet que no va aconseguir captivar l'audiència. Ara, la periodista està centrada en els seus nous projectes, entre els quals hi ha un nou videopodcast.

Això sí, en una entrevista recent, Carlota Corredera no ha tingut cap objecció a l'hora de parlar sobre el final de 'Sálvame'. Sense miraments, Carlota ha parlat clar sobre com canviarà Telecincodesprés del final del format.

Carlota Corredera, contundent, sobre el final de 'Sálvame'

El proper 23 de juny, la nostra graella televisiva no tornarà a ser la mateixa. Després de 14 anys en antena, el programa del cor per excel·lència, 'Sálvame', s'acomiadarà per sempre de les nostres televisions. Sense cap dubte, el format deixarà un lloc difícil de reemplaçar.

Carlota Corredera enfadada al plató de 'Sálvame'
La presentadora creu que Telecinco no tornarà a ser igual | MEDIASET | Mediaset

Tots els col·laboradors del programa ja s'han pronunciat sobre el final del programa, ara la darrera en donar la seva opinió ha estat Carlota Corredera.

La que va ser una de les cares estrella del programa ha concedit unes incendiàries declaracions a El Televisero on ha dictat sentència i ha comentat tot el que pensa sobre el final del programa.

A més, la periodista viguesa, de manera contundent, ha parlat sobre com això podria afectar Telecinco, i és que, segons ella, la cadena de Fuencarral no tornarà a ser la mateixa.

«Telecincoserà una altra cadena després del final de 'Sálvame', que no tindrà res a veure amb la que coneixem avui», ha assegurat a El Televisero. La presentadora coneix molt bé tota la feina que hi ha darrere del format en aquests 14 anys. Sens dubte, reivindica el gran llegat que ha deixat el programa i, sobretot, el paper que ha jugat dins de Mediaset.

«'Sálvame' ha estat la columna vertebral de la programació de Mediaset durant gairebé tres lustres, i això és molt de temps. Si Telecincos'equivoca en la seva estratègia que 'Sálvame' desaparegui se sabrà. És una cosa que no es podrà oculta», afirma al mitjà anteriorment citat.

Tot i que la presentadora ha estat molt contundent a l'hora de parlar del final del programa. Carlota no deixa de pensar en tot l'equip que es queda amb una mà al davant i una altra al darrere.

«Jo desitjo als meus companys que els vagi bé a tots, tant els que estan davant com darrere de les càmeres», asseverava. A més, Corredera assenyalava que la manera com es va comunicar el final del format no va ser la més encertada.

Hi serà Carlota Corredera a la nova Mediaset?

El gran dubte que assalta ara mateix, és si Carlota Corredera té cabuda en els nous projectes de Mediaset. La periodista també n'ha parlat, i reconeix que «de moment, no ha rebut res, però el telèfon està connectat».

Carlota Corredera posant al photocall de la presentació de
Carlota Corredera no ha rebut cap oferta nova a Mediaset | GTRES | GTRES

Ara mateix, la televisiva està centrada al màxim en el projecte de videopodcast, on les entrevistes són el plat fort. Tot i que reconeix que «estic absolutament oberta a treballar de nou, a qualsevol cadena o plataforma. El meu lloc natural és presentar a la televisió».