rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Carlota Corredera pateix 'l'efecte rebot' de la dieta

Unes imatges a Formentera evidencien que ha recuperat part del pes perdut
Carlota Corredera a 'Cámbiame' | Instagram

 

Les vacances de Carlota Corredera a Formentera amb la seva família han estat notablement comentades en les últimes hores. La publicació d'unes fotografies seves a 'Lectures' l'han convertit en el centre de totes les mirades, per un tema que no hauria de ser tan comentat: el seu pes.

 

La presentadora, que ha aconseguit perdre 60 quilos en dos anys, gràcies a una estricta dieta, s'ha deixat veure en biquini per les costes balears. Les imatges han fet saltar totes les alarmes dels seus seguidors, que parlen d'un possible 'efecte rebot' a conseqüència del règim utilitzat.

El problema del tractament Pronokal

Carlota Corredera a les platges de Formentera | Lecturas

 

Carlota Corredera es va sotmetre a un innovador tractament denominat 'Pronokal'. Molts metges el consideren ineficaç a llarg termini, ja que es caracteritza per ser una dieta radical que no es pot mantenir per sempre, doncs és un procediment puntual que no canvia l'estil de vida.

 

Com a conseqüència, un rumor que creixia en les últimes setmanes s'ha complit amb la publicació de les fotografies. Carlota Corredera apareix per Formentera amb un banyador negre, a la platja, i menys prima a comparació de com va començar l'estiu de l'any passat.

 

Sembla que la seva situació corporal no és un gran maldecap actualment, ja que el seu estat de salut ha millorat notablement d'ençà que es va sotmetre al mencionat tractament. No obstant això, està per veure quines mesures pren la presentadora televisiva per fer front a la seva imatge.

Els seguidors, els primers a adonar-se'n

 

El compte d'Instagram de Carlota Corredera compta amb un gran nombre de seguidors que estan pendents de la seva situació. Els més de 215 mil fanàtics de la presentadora aplaudeixen cadascuna de les seves actualitzacions, encara que n'hi ha que ja havien advertit els canvis corporals comentats.

 

«T'has engreixat una mica, no?» o «Et veig més grassoneta, però està guapa igual. Un petó» han estat alguns dels missatges que els seguidors de Corredera han deixat en el seu compte d'Instagram. D'aquesta manera, feien evident el possible 'efecte rebot' que estava patint.

 

 

Evidentment, Carlota Corredera també és conscient de la situació. Una manera de fer-ho constar era amb els looks amb els que apareixia a televisió, que es caracteritzaven per ser formats per roba més ampla, que impedís veure amb claredat la seva figura actual. 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris