Carlota Corredera es mostra en banyador per ensenyar els resultats del seu règim

Ha arribat a perdre més de 70 quilos en menys de dos anys
Carlota Corredera | Love

 

Carlota Corredera ha volgut demostrar els resultats del seu règim, que l'ha portat a perdre més de 70 quilos en menys de dos anys, amb una gran sessió de fotos per a la revista 'Love'. «Amb aquesta foto en banyador vull dir a les dones que no cal amagar-se», assegura Carlota a l'exclusiva concedida a la revista del cor. Segons el portal ‘Informalia’, als seus 43 anys, ha volgut mostrar el seu espectacular canvi en banyador.

Carlota Corredera en una entrevista parlant del seu problema de pes. | Cedida

 

Després de tenir la seva petita Alba entre els braços, la periodista es va posar en mans d'especialistes per aconseguir el pes ideal després d'engreixar-se considerablement durant l'embaràs. «Li vaig ocultar a la meva família la gravetat del meu problema de pes», confessava Corredera sobre el seu sobrepès. També va assegurar que per a ella era un important sacrifici poder perdre tots aquests quilos, però gràcies al seu esforç i a l'ajuda dels especialistes ha pogut arribar al seu objectiu.

 

Concretament, la presentadora va comptar amb l'ajuda de la doctora María Dolores Saavedra fa un any per tractar el seu problema de pes. L'especialista ha explicat que s'estava centrant a canviar els hàbits alimentaris de Carlota, el seu principal impediment per perdre pes. En una entrevista, va ser la periodista que va explicar a què es deu la seva relació amb el menjar. Es remunta a ja fa molts anys, quan ella tenia 20 anys i va morir el seu pare. Va ser llavors quan va començar la seva «relació tòxica» amb el menjar, i diu que això l'ajudava a calmar la seva ansietat.

 

Carlota Corredera | Love