INVITACIÓ OFICIAL:

✨ T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

URGENT

🚨 Salut actualitza el recompte de morts pel virus a Catalunya i n'afegeix 277

Carlota Corredera ha perdut 63 quilograms gràcies a una dieta de 500 euros al mes

La presentadora de ‘Cámbiame’ ha seguit el mètode Pronokal
Carlota Corredera ha perdut 63 quilograms en poc més d'un any | Cedida

 

Carlota Corredera està contenta i radiant, després de perdre 63 quilograms en poc més d'un any. La presentadora de 'Cámbiame' ha seguit una estricta dieta de Pronokal, que li ha costat 500 euros al mes, uns 6.200 euros des que la va començar. 'El Español' s'ha posat en contacte amb l'empresa encarregada del seu tractament, per descobrir en què consisteix aquest mètode per perdre pes, entre sis i vuit quilograms al mes segons els responsables de la companyia. El primer que ha de fer l'interessat és fer-se una primera revisió, que suposa un cost semblant al d'una consulta privada, al voltant dels 100 euros la visita. A partir d'allà, els experts comencen a receptar determinants productes per substituir els menjars, depenent del tipus de dieta que es vol seguir. 

«Acostumem a començar amb cinc productes al dia, el preu dels quals és d'uns 120 euros setmanals, als que se'ls han de sumar les consultes mèdiques», explica Pronokal al mitjà citat. En el cas de Carlota Corredera, va seguir un tractament en sis fases, en les quals li van receptar, bàsicament, productes de proteïnes sintètiques i suplements de vitamines, minerals i oligoelements. Progressivament, la doctora encarregada de prescriure el tractament, María Dolores Saavedra, li va anar substituint aquests aliments per verdures i fruites. D'aquesta forma, la presentadora de 'Cámbiame' va haver de canviar completament els seus hàbits alimentaris, i adoptar un nou estil de vida més saludable, que li va permetre mantenir-se en el seu pes ideal. 

 

A més de la dieta, Corredera també ha optat per començar a dedicar-se a l'exercici físic. Durant una hora i mitja, dos dies a la setmana, la periodista executa exercicis personalitzats, que li preparen diversos entrenadors personals que imparteixen sessions a domicili. La resta de la setmana entrena pel seu compte, fent uns estiraments inspirats en l'activitat aeròbica, per perdre pes, i treballs de força per augmentar la seva massa muscular.

 Comentaris

envia el comentari