IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Carlota Corredera i Anabel Pantoja, enfrontades per un vídeo de Kiko Rivera a la platja

La neboda d'Isabel Pantoja va assegurar: «Us esteu rient de l'aspecte físic del meu cosí»

Anabel i Carlota van discutir pel pes de Kiko Rivera. | Telecinco

Anabel Pantoja estava molt ofesa ahir a ‘Sálvame’ després que el programa emetés un vídeo del seu cosí, Kiko Rivera, durant les seves vacances a Punta Cana amb la música de 'Los vigilantes de la playa' de fons. La neboda d'Isabel Pantoja va interpretar que la intenció del muntatge era riure's del pes i la panxa del DJ, i va etzibar: «Us esteu rient del físic del meu cosí». Carlota Corredera, llavors, no va trigar a saltar per defensar-se: «Jo a aquest joc no hi jugo, no». Anabel va aclarir que no es referia a ella, sinó a altres comentaris que s'havien fet.

No obstant això, la presentadora es va ofendre molt en veure que li retreien que es burlés d'algú amb sobrepès: «M'ho dius a mi això de la panxa? Perquè ningú no m'ha de dir què he de fer sobre aquest tema, quan he estat la primera que dono la cara per la gent». I és que cal dir que recentment Carlota ha perdut 60 quilos i sempre ha tingut problemes amb el seu pes. «Jo personalment sabeu que no soc ni millor ni pitjor que ningú, ni dono lliçons. Realment és un tema que em toca perquè soc i he estat una persona grossa i amb problemes de pes; evidentment que davant meu no permeto que ningú critiqui algú pel seu físic i pel seu pes, i a més crec que tenim tots una responsabilitat i jo crec que el vídeo, des de la meva opinió, està fet des de l'humor.»

A més, Corredera acabava el seu monòleg ressaltant un altre aspecte de Kiko Rivera: «De vegades Kiko demana respecte quan ell no en té ni amb els companys ni amb aquest programa, que ens ha dit de tot». Kiko Matamoros també aprofitava l'ocasió per anotar alguna cosa: «L'esport preferit de la dona de Kiko Rivera era riure's de la gent grassa a les xarxes socials».


Comentaris

envia el comentari