Carlota Corredera sobre Jorge Javier: «És el millor presentador d'Espanya i sóc la seva amiga»

Carlota ha aclarit que no són enemics i reconeix que tenen bona relació

Imagen de Carlota Corredera y Jorge Javier Vázquez en Sálvame
Imatge de Carlota Corredera i Jorge Javier Vázquez a Sálvame | Telecinco 
 

Carlota Corredera és una de les presentadores més volguda gràcies al seu programa 'Cámbiame', per la qual cosa no podia faltar en un dels esdeveniments més esperats de la cadena 'Telecinco' i ha assistit a l'estrena de l'última pel·lícula titulada 'El secreto de Marrowbone' que ha produït 'Mediaset' i el director Juan Antonio Baiona. Segons informacions de 'Bekia', Corredera va ser molt educada i va estar atenent a tots els mitjans que van estar presents.

A aquesta estrena tan esperada van acudir moltes altres cares conegudes, com Ana Rujas. Els assistents que van poder veure en primícia la pel·lícula van aplaudir el debut com a director de Sergio G. Sánchez, que és molt conegut per ser el guionista de cintes que han estat molt vistes i aclamades com 'Lo impossible' o 'El orfanato'.

Una de les preguntes que va voler aclarir és el tipus de relació que actualment manté amb Jorge Javier Vázquez. Ja fa un temps que es rumoreja que la presentadora gallega i el seu company al programa 'Sálvame' podrien ser una espècie de rivals i que l'amistat que mantenen no és tan perfecta com sempre han dit tant ells com els mitjans. No obstant això, la presentadora va desmentir aquests rumors de forma taxativa en l'entrevista que li van fer: «Jorge és el millor presentador d'Espanya i em considero la seva amiga. Li vaig demanar que em casés. Això no l'hi demanes a qualsevol» va apuntar Carlota.

Carlota Corredera en el estreno de la película ‘El secreto de Marrowbone’
Carlota Corredera en l'estrena de la pel·lícula ‘El secreto de Marrowbone’| Cedida

 

La presentadora de la cadena 'Telecinco' va parlar, a més, de les properes noces que protagonitzarà la seva companya Belén Esteban i per si no fos poc, es va atrevir a comentar el fet que «l'Esteban» no convidés a alguns membres de 'Sálvame', una cosa molt estranya, doncs són els seus companys de treball: «Jo no perdo l'esperança que Belén canviï d'opinió, però és una decisió molt personal i no sóc ningú per dir-li a qui ha de convidar. En les meves noces jo vaig convidar a tothom», va assenyalar Carlota Corredera.


Comentaris

envia el comentari