Carlota Corredera plorant en un plató de televisió

Carlota Corredera torna i confessa la seva preocupació després de desaparèixer

Carlota Corredera torna a l'actualitat amb les coses molt clares i un missatge sorprenent

Carlota Corredera ha estat durant molts anys una cara televisiva molt coneguda. Des de que el públic va començar a veure-li la cara a 'Sálvame', Carlota ha aconseguit una legió de fans força nombrosa, principalment entre el col·lectiu feminista.

Abans d'aparèixer al plató de 'Sálvame', la periodista gallega ja tenia una interessant carrera al món del cor com a directora. Subdirigía el programa d'Ana Rosa Quintana a Antena 3, el 'Deluxe' i 'Hormigas Blancas' entre d'altres.

Vaja, que Carlota Corredera s'ha mogut com poques en aquest sector tan competitiu i exigent. La seva presència a la cúpula de 'Sálvame' semblava inqüestionable, però les últimes turbulències van acabar amb el seu mandat. David Valldeperas primer (encara que hi ha qui diu que segueix com a director) i després ella van ser acomiadats de forma fulminant.

Les baixes audiències i el biaix ideològic en què havia caigut 'Sálvame' amb tot el xou feminista de Rocío Carrasco van obligar la cadena a reaccionar.

Demostrant una vegada més la seva gran professionalitat, Carlota es va acomiadar amablement, sense grans drames i tan professional, contundent i educada com havia arribat.

Ara, setmanes després de l'acomiadament i després d'un viatge relaxant de diversos dies a l'Àfrica amb amigues, Carlota Corredera ha reaparegut.

Carlota Corredera ja no mira 'Sálvame'

Deu ser una constant perquè Carlota Corredera ha seguit els passos de Paz Padilla i ha afirmat que des de que se'n va anar del programa, ja no el mira.

El mateix dia que 'Sálvame' feia tretze anys a antena, Carlota va explicar que ja no mira el programa. «Quan realment t'acomiades, com jo em vaig acomiadar, també crec que per poder volar...». «Evidentment, m'assabento de tot perquè és impossible no assabentar-se'n, però estic vivint l'actualitat amb distància, el meu cor sempre pertanyerà a 'Sálvame', però és veritat que he decidit no mirar el programa per, d'alguna manera, també desenganxar-me».

Primer pla de Carlota Corredera somrient
Carlota Corredera diu que ja no mira 'Sálvame' | GTRES

La implicació que aquest espai exigeix als protagonistes és total. Quatre hores en directe, amb discussions, sorpreses, enuigs monumentals i molta emoció. A 'Sálvame' s'hi viu, no només és treballar, i deshabituar-te d'una cosa així que has fet durant tant de temps, cal fer-ho de manera una mica dràstica.

Carlota està treballant en altres projectes, segons va explicar en el seu moment. Va rebutjar participar a 'Supervivientes' i ha optat per volar al marge de Mediaset, per ara.

Carlota Corredera envia tot el seu suport a la seva companya

Carlota Corredera és una bona amiga de Belén Esteban. No ha dubtat a enviar molta força a la seva amiga i també expressar la seva preocupació pel que li ha passat. «Estic molt preocupada per ella, és diabètica i una lesió a les extremitats inferiors té més perill per a ella».

Carlota li aconsellava: «ha de tenir paciència, que és el més difícil de tot, i el que és més important és que surti bé l'operació».

També se'n va enrecordar de Mila Ximénez.

Carlota i ella van compartir moltes hores de televisió i d'amistat així que l'antiga presentadora va celebrar que li haguessin fet un homenatge per l'aniversari del programa. «És essència pura i sempre estarà amb nosaltres, encara que no la puguem veure ni abraçar. No tinc cap dubte que ens cuida i que està molt pendent que tot ens vagi bé».

De moment, la Carlota s'ho està prenent amb calma. Al seu compte d'Instagram publica fotos amb alguns personatges significatius per a ella, llueix samarretes solidàries o un regal molt especial que li ha fet la seva filla Alba.

Corredera ha fet una parada professional a la seva vida, segurament necessària després del tràfec i la intensitat d'aquests darrers anys. Veurem si és una pausa per agafar impuls i reactivar-se amb nous projectes o si agafa el gust a viure més relaxadament. Ho sabrem en poc temps.