IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Carlota, després del seu retorn a 'GH': «Es va donar un fet greu contra mi, estic d'acord amb la decisió de l'organització»

La jove ha aclarit els fets al confessionari de la casa de Guadalix

Carlota en el confesionario de 'GH'
Carlota al confessionari de 'GH' | Telecinco

Després que José María fos expulsat del programa per «conducta intolerable», en haver, presumptament, abusat de Carlota - la seva parella al reality -, i que aquesta hagués estat convidada a «abandonar» la casa fins aquest dijous, 9 de novembre, Carlota ha tornat al concurs.

Al confessionari, la jove ha agraït «el tracte, les ajudes i les facilitats», que ha rebut durant aquests dies, perquè, «realment han estat molt durs». Molt al seu pesar, Carlota està completament d'acord que l'organització expulsés a José María. Afirma amb certesa que es va donar un fet «greu i desagradable» contra la seva persona «estant inconscient».

El fi de la relació

D'altra banda, ha afegit que José María va arribar a tocar-li «la medul·la sensible», i «a ser molt important» per a ella i que, de moment, ha renunciat a continuar amb qualsevol tipus de procediment judicial. Molt commocionada, s'ha vist també en l'obligació d'aclarir que des de dissabte passat, 4 de novembre, «ja no existeix cap vincle emocional amb ell».

Encara que desconeix com serà aquesta segona etapa a la casa de Guadalix, la jove s'ha mostrat segura de la seva decisió: «Jo vaig demanar un somni, se'm va concedir i només passa una vegada a la vida». Així mateix, ella mateixa va demanar que la tornessin a deixar entrar argumentant que necessita abraçar, sobretot, a dues persones. Finalment, Carlota ha pogut «tornar a la que considera casa seva», i molt emocionada va donar les gràcies.


Comentaris

envia el comentari