IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Carlota de 'GH Revolution' abandona la casa entre escridassades

Va aconseguir reunir un 80% dels vots a favor de la seva expulsió

Imagen de la gala de ayer, jueves 23 de noviembre
Imatge de la gala d'ahir, 23 de novembre | Telecinco

Ahir dijous, durant l'onzena gala de ‘Gran Hermano Revolution’, es va produir una expulsió anunciada, concretament, la de Carlota. El programa havia arribat a aquesta gala de forma orgànica, sense necessitar polèmiques que mantinguessin a l'espectador enganxat per endavant, així i tot, les circumstàncies que van seguir a l'adéu de la concursant sí van comportar certa controvèrsia.

  

  

  

  

Aquella nit els aires estaven molt crispats: els concursants, a qui la convivència ja havia fet mossa, arribaven carregats de malvolences, retrets i baralles entre ells.


Les estratègies grupals, com recull ‘ABC’, cada vegada tenen menys sentit a la recta final del programa i la tensió de la competència cada vegada es fa més notòria, més encara després del succeït amb José María, expulsat per un presumpte assetjament sexual, i amb el més recent incident, l'abandonament voluntari de Laura.

Un acomiadament amarg

No obstant això, la veritable protagonista i perjudicada de la nit, com ja avancem, va anar Carlota. Ahir, es va anunciar que hi havia tres candidats a l'expulsió: Yangyang, Mayco i ella.


Un d'ells tenia un aclaparador 80% de vots en contra, la qual cosa demostrava que els resultats eren bastant rotunds. Yangyang va ser descartada de seguida i la cosa va quedar entre Mayco i Carlota, qui al final va ser la triada per abandonar la casa.El seu pas pel programa no podia haver-hi més complicat: i és que després de l'incident de José María, la seva parella, i de ser assenyalada com a presumpta víctima d'agressió sexual d'aquest, la concursant marxava de ‘Gran Hermano Revolution’, entre crítiques i escridassades del públic.

Carlota durante la gala
Carlota durant la gala | Telecinco

 

La seva mare, que estava en el plató, va considerar aquesta actitud d'inadequada i va comentar: «Jo el que no entenc és l'escridassada. No sé per què crideu d'aquesta manera. És un concurs, no cal faltar ni cridar ni perdre el cap. El món mai anirà bé amb gent així. No és necessari. Hi ha una cosa que es diu respecte i això és un concurs, no és un circ romà».Encara amb tot, Yolanda, la seva mare, no va ocultar a cap moment que estava contenta que la traguessin de la casa, sobretot, després de tot el que hagut de viure dins. Sobre l'expulsió, a més, comentava: «Estic bé. És la vida, cal encaixar-la. La meva filla es prendrà bé la derrota». Així, podria dir-se que, ni en els dies més normals, ‘GH Revolution’ se salva de protagonitzar alguna polèmica o algun moment qüestionable.

La madre de Carlota no entiende los abucheos

La mare de Carlota no va entendre les escridassades | Telecinco

 


Comentaris

envia el comentari