YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Carme Chaparro esclata després del que li han dit: «Sempre igual»

La presentadora de Mediaset ha volgut respondre als comentaris que es repetien a la seva fotografia

Carme Chaparro a la presentació de la Llista de les 500 dones més influents d’Espanya
La presentadora Carme Chaparro respon a les crítiques dels seus seguidors a les xarxes | EP

La presentadora Carme Chaparro ha utilitzat les seves xarxes per aclarir un rumor que, segons sembla, fa molts de temps que es comenta. Chaparro va compartir el passat 12 de desembre una fotografia del seu costat més natural: sense maquillatge i després de fer exercici.

Ara, dues setmanes després d'haver compartit la fotografia, la presentadora de Mediaset ha utilitzat les seves històries d’Instagram per respondre a tots aquells comentaris que ha anat acumulant la fotografia durant aquests dies de desembre i callar definitivament els rumors.

Carme Chaparro, criticada per la seva ‘poca naturalitat’ a les fotografies

«Suada, sense filtres i després de matinar. Així sóc al natural quan faig exercici», resava la fotografia de Carme Chaparro. Aquesta faceta de «natural» és la que ha estat criticada pels seus seguidors, qui han destacat que tot i no portar maquillatge sí que s’ha implantat bòtox: «Amb una mica menys de bòtox series més natural» o «Bé de bòtox» són alguns dels comentaris que es poden veure sota la publicació.

Chaparro ha afirmat a través de les seves històries que aquestes informacions són falses, i ho ha fet a través de la ironia i el sentit de l’humor: «El bòtox del llavi… Si és que he d’estimar-los», compartia amb els seus seguidors. Compartint novament la seva fotografia, destaca amb una fletxa les petites arrugues que se li formen al costat de la boca: «Serà que no se’m veuen les arrugues… Sempre amb la mateixa història», justificant d’aquesta manera que no s’ha fet cap tractament per modificar els trets de la seva cara.

Carme Chaparro explica com passarà les festes de Nadal

Carme Chaparro no ha deixat de compartir, gairebé cada dia, parts de la seva vida rutinària. Així, fa uns dies va anunciar als seus seguidors els seus plans per les festes de Nadal, que inclouen deixar de veure els seus familiars més propers a causa de les restriccions de la Covid.


Comentaris

envia el comentari