Carme Ruscalleda porta els plats bàsics amb un toc personal a l'Hotel Mandarin de Barcelona

Ruscalleda explica que és conscient de les característiques del local i del tipus de clients que hi van
Hotel Mandrain a Passeig de Gràcia de Barcelona | Cedida

 

A partir del dimarts 2 de maig, el restaurant de l'Hotel Mandarin de Barcelona tindrà un nou llogater. Segons el portal 'On Barcelona', la cuinera Carme Ruscalleda serà l'encarregada de dirigir el restaurant Blanc i es farà càrrec dels serveis gastronòmics de l'hotel. Ruscalleda, conscient de les característiques de l'establiment i del tipus de clients que tindrà, ha creat una carta amb allò que s'entén i es menja en tots els idiomes. «Hi haurà una sopa 'jet lag' i una sopa de miso», assegura Ruscalleda tenint en compte que es tracta d'una cadena asiàtica.

La cuinera assegura que també oferirà pasta amb tomàquet per als nens, macarrons amb pesto, pizza, hamburguesa i, fins i tot, 'hot dog'. Els plats són bàsics però Ruscalleda els donarà un toc personal. L'equip arranca amb una carta amb productes 'premium' on afegeix plats clàssics d'un hotel de cinc estrelles, una carta de tapes i una carta molt simple. Tot i que assegura que volen «ser molt prudents», el restaurant oferirà productes locals per tal que els estrangers puguin gaudir de la gastronomia del país.

 

Raül Balam, el fill de Ruscalleda, mana a la cuina del restaurant de cuina espanyola Moments de l'Hotel Mandarin. Els Balam Ruscalleda governen les cuines i s'encarreguen d'esmorzars, servei d'habitacions, tapes del Baker's Bar i el Jardí Mimosa, el Blanc i el Moments. La xef Ruscalleda explica que viatjaran «entre el Maresme i Àsia».