rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Carmen Alcayde reconeix que s'ha retocat el nas dos cops

La coneguda col·laboradora assegura que no es penedeix d'haver-se sotmès a aquestes operacions
Carmen Alcayde ha reconegut que s'ha sotmès a dues operacions estètiques | Cedida

 

La coneguda col·laboradora i presentadora Carmen Alcayde ha confessat que s'ha sotmès a dues operacions quirúrgiques per arreglar-se el nas. En aquest sentit, la periodista ha bromejat, explicant que el que es pot observar ara el seu «tercer nas». 

 

Es tracta d'unes sorprenents declaracions, que ha fet en una entrevista a 'Viva la Vida', que ara presenta Emma García. Alcayde ha explicat que durant la seva època com a presentadora d''Aquí hay tomate' ja s'havia retocat un cop, però que posteriorment va sentir la necessitat de fer-ho una segona vegada. 

 

Creia que no li donaven feina pel seu nas

«Jo volia ser reportera i feia mil càstings, i creia que no m'agafaven pel meu nas. És que em posava de costat i tapava l'entrevistat», ha assegurat amb humor Alcayde. En aquest sentit, la presentadora ha explicat com es va animar a passar pel quiròfan, abans de convertir-se en una coneguda presentadora de Telecinco. 

 

Una imatge de Carmen Alcayde abans de retocar-se el nas  | Teleprograma.tv

 

A continuació ha pronunciat unes paraules que han deixat bocabadat el públic de 'Viva la vida'. «Aquest és el meu tercer nas», ha assegurat Alcayde. En aquest sentit, sobre el seu pas per 'Aquí hay tomate', ha començat dient que «en aquell moment tenia el meu segon nas, però després me'l vaig veure molt gran, i em vaig tornar a operar». Una decisió de la qual no es penedeix, i amb la qual està molt contenta. 

 

La seva exitosa època al costat de Jorge Javier

Durant la seva entrevista a 'Viva la vida', Alacayde no només ha parlat dels seus retocs, sinó també del seu passat i el present professional. En concret, ha recordat la participació a 'Aquí hay tomate', programa al qual va arribar després de fer un càsting per ser reportera, i del qual es va convertir en presentadora al costat de Jorge Javier Vázquez. 

 

Carmen Alcayde al costat Jorge Javier a 'Aquí hay tomate' | Telecinco

 

Els dos es van convertir en una parella televisiva d'èxit, que van convertir en exitós el programa de Telecinco. Després d'aquesta època, cadascú va anar per un camí diferent, però actualment treballen en programes molt similars. Jorge Javier és una de les estrelles més grans de Telecinco, amb 'Sálvame', 'GH' o 'Supervivientes' com a programes més coneguts, mentre que ella també presenta un espai propi a la televisió.

 

Es tracta d''Aquí hay madroño', un programa que presenta a Telemadrid, clarament inspirat en el que ja va presentar a Mediaset, tot i que amb força menys pressupost, com ella mateixa ha reconegut. En aquest sentit, també cal dir que Alcayde és la presentadora del concurs 'Plan Renove', també emès a la mateixa cadena autonòmica.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris