Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge d'Andrea Janeiro i la seva àvia Carmen Bazán

Carmen Bazán confirma a Andreíta el seu últim disgust amb l'herència familiar

Carmen Bazán va decidir allunyar-se dels focus mediàtics fa uns quants anys

Des que Carmen Bazán va decidir desaparèixer dels mitjans, són moltes les especulacions que s'han format al voltant. I és que l'exdona d'Humberto Janeiro hauria optat per mantenir un perfil mediàtic molt més baix al qual ens tenia acostumats. Sobretot a causa de les grans garrotades personals que ha patit els últims anys.

El 9 d'agost passat, es van complir dos anys des de la mort d'Humberto Janeiro. El pilar fonamental d'Ambiciones que sens dubte va suposar un cop enorme per a tota la família, i especialment per a Carmen. Als 76 anys, Humberto va patir una fallada multiorgànica a causa principalment dels problemes de la seva diabetis, que feia molts anys que patia.

Primer pla de Carmen Bazán somrient
Carmen Bazán està afrontant un dels pitjors anys de la seva vida | Europa Press

Humberto va haver de ser ingressat d'urgència a l'Hospital Universitari de Jerez, amb un greu pronòstic. Després de diverses setmanes ingressat, Humberto finalment no va poder superar les complicacions. Des d'aquell moment, els mitjans van estar molt pendents de quins serien els següents passos de la seva exdona, Carmen Bazán.

La matriarca va sorprendre tothom després de no fer acte de presència al funeral. Tot i això, si va transcendir a la premsa, que Carmen estava molt afectada per la pèrdua d'Humberto. A més, va mostrar el seu condol amb una corona de flors, reflectint així el seu darrer adeu.

Carmen Bazán està travessant els seus pitjors anys

Actualment, l'única manera de poder veure Carmen Bazán és a través de les xarxes socials dels seus fills. Especialment de la seva nora, Beatriz Trapote, que de forma eventual publica imatges de la família, on se la pot veure. D'aquesta manera, l'exdona d'Humberto Janeiro gaudeix d'una vida molt més calmada, on ja no hi ha lloc per a polèmiques entrevistes i escàndols mediàtics. La seva vida es basa sobretot a exercir d'àvia.

La seva desaparició dels mitjans, va estar principalment potenciada per una necessitat de buscar la calma, i deixar de ser el centre de la polèmica en tot allò que incumbís a la família. A més, a això se li van sumar diversos problemes de salut. Entre ells, una delicada operació de maluc.

Humberto Janeiro
La mort del seu home, Humberto Janeiro, va afectar profundament a Carmen Bazán | GTRES

L'any passat va haver de ser intervinguda a causa d'una forta malaltia al maluc, que l'estava deixant pràcticament sense mobilitat a l'articulació. El postoperatori va ser molt complicat, ja que no es podia moure en setmanes i també per la seva edat.

Un altre dels durs cops que la matriarca del clan ha hagut d'afrontar és la pèrdua del seu xalet de Cadis, que el novembre de l'any passat li va ser embargat per impagament. Així, l'immoble va sortir a la venda amb un valor de 95.300 euros. Una casa que guardava grans records, i que sens dubte ha suposat una pèrdua molt dolorosa per a tota la família.

Carmen Bazán es refugia a la seva família

La seva família ha esdevingut el refugi on Carmen pot suportar les dures situacions que ha hagut d'enfrontar. Després de demanar la casa de Cadis, la mare de Víctor Janeiro s'instal·lava de nou a Ambiciones per estar, així, més a prop de la resta dels seus fills.

Els seus nets són sens dubte els que omplen ara la vida de Carmen. En unes declaracions recents de Beatriz Trapote sobre Carmen, la presentadora remarcava el gran paper d'àvia que Carmen està exercint: «Estan desitjant passar els caps de setmana amb la seva àvia. Han de gaudir de la seva àvia i estar a l'aire lliure. Jo estic encantada», comentava Trapote a través de les xarxes socials.