Jesulín, molt preocupat per la nova malaltia de la seva mare, Carmen Bazán

El clan Janeiro passa per uns moments molt durs

Carmen Bazán durant una festivitat a Cadis, 15 de juny de 2018
Carmen Bazán ha patit dues dures defuncions en pocs mesos | Catalunya Diari

La defunció d'Humberto Janeiro ha suposat una autèntica garrotada pel clan Janeiro. Jesulín d'Ubrique està completament trencat per la pèrdua del seu pare. Però aquest no és l'únic problema que li passa pel cap, ja que també està molt preocupat per la seva mare.

Carmen Bazán, la mare del torero, passa per un dels moments més delicats de la seva vida. Cal recordar que la mare de Jesulín es va separar d'Humberto en 2003 a causa dels múltiples problemes que tenien. Encara que feia molts anys que no mantenien relació, per a Carmen aquesta terrible notícia ha estat una dura maçada.

Una altra defunció que plora Carmen Bazán

Tot això se suma a la trista defunció del seu nebot Pedro, fill de Laly Bazán, que va perdre la vida als 55 anys el mes de juny passat. La vida de l'andalusa no passa pel seu millor moment. Això preocupa especialment el seu fill Jesulín, ja que no pot veure a la seva mare tan enfonsada com està.

Alguns mitjans informen que la defunció d'Humberto va provocar que hagués de ser atesa d'urgència en un hospital per un quadre d'ansietat. No és la primera vegada que ha acudit al centre mèdic en els últims mesos pels seus atacs d'ansietat.

Seriosos problemes per la mare de Jesulín

'La Razón' ha revelat que Carmen no està bé. «Carmen Bazán està molt malament, té una depressió de cavall. La mort del seu nebot, que era com un altre fill per a ella i la d'Humberto, el seu exmarit, l'han afectat molt. En l'últim mes ha estat ingressada en dues ocasions. L'última, el dia anterior a la mort del pare dels seus fills», expliquen diverses fonts al citat mitjà.

Corona de flors que va enviar Carmen Bazán al seu exmarit, Humberto Janeiro. Funeral d'Humberto, 10 d'agost de 2020
Carmen Bazán no va assistir al funeral d'Humberto, però sí que va enviar aquesta corona de flors | Catalunya Diari

Carmen està molt afectada per la mort d'Humberto. Malgrat que no va assistir al funeral, sí que li va enviar una corona de flors vermelles en les quals es podia llegir el seu nom. La mare del torero podria patir una forta depressió i Jesulín no sap que fer per a recuperar l'estat anímic de la seva mare. En general, tota la família està molt preocupada per ella. La vida ha colpejat molt fortament a la família en els últims mesos.


Comentaris

envia el comentari