URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Carmen Bazán enfonsa a María Patiño al judici contra María José Campanario

La mare de Jesulín ha desmentit totes les acusacions
María José Campanario i María Patiño s'han vist les cares als jutjats.  | CatalunyaDiari

 

Aquest dijous, 20 d'abril, María José Campanario i María Patiño s'han vist les cares a les deu del matí al Jutjat de Primera Instància de Jerez de la Frontera, a Cadis. La dona de Jesulín de Ubrique va interposar una demanda per intromissió en la intimitat i l'honor contra la periodista María Patiño després de relatar detalladament al programa '¿Dónde estás corazón?' que María José, després d'una gran discussió, va agafar pel coll a la seva sogra Carmen Bazán.

L'advocat de María José Campanario, Antonio González-Zapatero, ha manifestat que Carmen Bazán ha estat citada en qualitat de testimoni i que la mare de Jesulín no donava crèdit davant aquests fets, segons explica 'Cotilleo'. «Carmen ha dit que no va haver-hi tal agressió. Ha dit que això no era veritat», ha explicat l'advocat. D'aquesta forma, Bazán tomba el testimoni de la periodista i desmenteix tots els fets que les han portat fins als tribunals.

 

Cal destacar que la defensa ha sol·licitat la indemnització de danys i perjudicis per la suposada vulneració i a més estima prudencialment que els diners esmentats no ha de ser inferior als 100.000 euros, tot i que el Fiscal del cas ha apuntat que la quantitat es rebaixi als 60.000 euros. En aproximadament quinze dies, o màxim un mes, es coneixerà la sentència del judici.